Αφού δεν μπορείτε να το αποφύγετε, απολαύστε το!

Όσοι διαβάσαμε τα αθλητικά της εφημερίδας Σημερινή την Δευτέρα γελάσαμε με την ψυχή μας… Το αθλητικό τμήμα της εφημερίδας έχει μετατραπεί σε γαλαζοκίτρινο θρύλο καθώς πλέον δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Και εξηγώ με στοιχεία:

1. Για την περιγραφή του αγώνα Απόλλωνας – Αποελ \”επιστρατεύθηκε\” σε ειδική …αποστολή  \”αθλητικογράφος\” από την Λευκωσία (κρίση έχουμε, θα πάει που θα πάει στο γήπεδο το παιδί να δει την ομάδα του δεν κάνει και την περιγραφή να μας έλθει τζάμπα; ) και από την περιγραφή συμπεραίνουμε ότι είναι άξιος ο μισθός του! Στην φάση της αποβολής του Μαρκόφσκι ο \”αντικειμενικός\” αθλητικογράφος αποφεύγει να πάρει θέση χαρακτηρίζοντας την …δύσκολη. Καλά άποψη δεν έχει; Αντίθετα σε άλλες φάσεις παίρνει ξεκάθαρη θέση που …συμπτωματικά είναι υπέρ του Αποελ!! Για την κόκκινη που έπρεπε να πάρει ο Μοράις ο \”αντικειμενικός\” αθλητικογράφος δεν έγραψε τίποτα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είδε την φάση αυτή γιατί εκείνη ακριβώς την ώρα πήγε για …πιπί!!!

2. Τον αγώνα της Ανόρθωσης με την Αλκή περιγράφει ο …αόρατος άνθρωπος!! Καλά διαβάσετε την περιγραφή του αγώνα υπογράφει ο κανένας!! Και διερωτώμαι: Πόσο χέστης είναι αυτός που περίγραψε τον αγώνα (και αυτοί που του υποβάλανε τί να γράψει ) για να μην βάλει το όνομα του; Ο αόρατος αθλητικογράφος αποφάσισε ότι η αποβολή του Σανταμαρία ήταν λανθασμένη (\”…πιο σωστή επιλογή ήταν η κίτρινη κάρτα\”) γιατί ο Ρέζεκ ήταν πλάγια!! (μάλλον οι γαλαζοκίτρινοι φακοί του δεν του επέτρεπαν να δει τις γραμμές της περιοχής) Συγχύστηκε δε τόσο πολύ από το θριαμβευτικό πέρασμα της Ανόρθωσης που:

(α) Είδε ότι ο Οκκάς δέχτηκε κίτρινη κάρτα!!!

(β) Δεν είδε την αλλαγή του Κασέκε!!

Με αυτά και με αυτά η συμβουλή που έχω να δώσω στο γαλαζοκίτρινο αθλητικό τμήμα της Σημερινής είναι μία και μοναδική: Παιδιά αφού δεν μπορείτε να το αποτρέψετε απολαύστε το!!!

Του Ανδρέα Εγκωμίτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ