Από ντέρμπι σε ντέρμπι οι Κυρίες

Ντέρμπι έφυγε, ντέρμπι έρχεται για τις κοπέλες της πετόσφαιρας, αφού μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, αντιμετωπίζουν αύριο (Τρίτη 22/1) την ΑΕ Κίτιον στην Λευκωσία. Το Σάββατο, η αποχή από δυνατά παιχνίδια φάνηκε μόνο στο πρώτο σετ το οποίο και πήρε η αντίπαλος. Στην συνέχεια η εικόνα βελτιώθηκε, βγήκαν οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι, λειτούργησε το μπλοκ και η υποδοχή, και ήρθε η νίκη με 3-1.

Ο αγώνας απέναντι στην ΑΕΚ, αναμένεται να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Πριν 10 μέρες, η Λαρνακιώτικη ομάδα κέρδισε την ΑΕΛ στην Λεμεσό με 0-3, και θα έρθει στο ΑΤΙ με φιλοδοξίες. Ο τραυματισμός της Ουζούνοβα στον αγώνα της Λεμεσού, σίγουρα είναι απώλεια για την ΑΕΚ αλλά στο ρόστερ της διαθέτει τέταρτη ξένη, που θα την χρησιμοποιήσει.

Η Ανόρθωση είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι, ξέρει τα αδύνατα σημεία της αντιπάλου, και έχει δουλέψει στις προπονήσεις με μοναδικό σκοπό να πάρει αυτό το παιχνίδι. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν όλες οι παίχτριες απόψε, ακόμα και η Γκόρινα που στο παιχνίδι με την Αελ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Νίκη αύριο, θα σημαίνει παραμονή στην κορυφή με τουλάχιστον 2 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Απόλλωνα, τον οποίο θα έχει να αντιμετωπίσει 2 εβδομάδες αργότερα. Ουσιαστικά, θα είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην γυναικεία πετόσφαιρα.

Τρίτη, ώρα 8μμ, στο κλειστό του ΑΤΙ στην Λευκωσία. Όσοι πιστοί, προσέλθετε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ