Ανόρθωση – Απόλλων: Η κριτική των ποδοσφαιριστών

Η κριτική των ποδοσφαιριστών μας για το παιγνίδι με τον Απόλλωνα.

Μάστρου: Καίριες τοποθετήσεις, φοβερές εκτινάξεις και δυναμικές εξόδους από τον Κύπριο τερματοφύλακα που σήμερα πρέπει να έπεισε και τον τελευταίο επικριτή του.

Κόλιν: Δεν ρίσκαρε καθόλου μιας και ακόμα και σε ξεκάθαρες φάσεις προτιμούσε να παραχωρήσει πλάγιο παρά να παίξει μπάλα με μακρινή μπαλιά.

Άντιτς: Δυσκολεύτηκε ανασταλτικά στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας απέναντί του τον γρήγορο Παπουλή αλλά γρήγορα βρήκε τα πατήματά του και βοήθησε ακόμα και επιθετικά όσο μπορούσε.

Ίλιτς: Λίγο πιο κάτω από τις συνηθισμένες υψηλές πτήσεις του μιας και αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τον γρήγορο και φορμαρισμένο Κωνσταντίνου.

Ζόρζε: Προδόθηκε από την έλλειψη ταχύτητας στην επίμαχη φάση του 40ου λεπτού εντούτοις είναι ένα ερώτημα κατά πόσο διαχειρίστηκε έξυπνα την φάση ή υπέπεσε σε παράπτωμα.

Σκοπελίτης: Αρκετές λάθος μεταβιβάσεις και τοποθετήσεις ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά με πολλά χιλιόμετρα στο αμυντικό κομμάτι.

Σπατάτσιο: Βραχυκυκλωμένος στην αρχή, ιδιαίτερα δραστήριος στην επανάληψη όπου ζήτησε και πήρε περισσότερες μπάλες, απειλώντας και με σουτ εκτός περιοχής.

Κάλβο: Φλύαρος ο Ισπανός επιθετικός μιας και δεν ήταν καθόλου ουσιώδης, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να στεφθεί σκορερ με κεφαλιά.

Οχαγιόν: Το ερώτημα είναι κατά πόσο τον έκθεσε ο Λεβί τοποθετώντας τον εκεί ή ο ίδιος δεν έκθεσε τον προπονητή του μιας και δεν επανέλαβε την εμφάνιση της Δευτέρας.

Ρέζεκ: Πολλά τρεξίματα στο χώρο, πολλές μονομαχίες ακόμα και φαινομενικά χαμένων μπαλιών και δύο πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ που από ατυχίας δεν κατέληξαν στο πλεκτό.

Οκκάς: Σαφέστατα είχαμε περισσότερες απαιτήσεις από τον αρχηγό ειδικά μετά τα 2 γκολ με την Αλκή εντούτοις πέρασε σχεδόν απαρατήρητος.

Λαμπάν: Αντικατέστησε τον Οχαγιόν πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και τα πήγε περίφημα στο αριστερό άκρο της άμυνας με σωστές τοποθετήσεις του σώματος και πάσες ακριβείας.

Λαβόρδε: Αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα με το που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο προλαβαίνοντας να κερδίσει την αποβολή του Μέρκη, να απολέσει μοναδική ευκαιρία από πλάγια θέση και να ζητήσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καρντόσο.

Ινζχάγκι: Ποιοτικά αγγίγματα της μπάλας από τον Ισραηλινό που φάνηκε ότι ήταν η μεγάλη απουσία από την σημερινή αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ