Αντιμετωπίζουμε τους μεγαλύτερους αντιανορθωσιάτες

@Αύριο κόντρα στον Απόλλωνα ξυπνούν αναμνήσεις, όχι και τόσο γλυκές θα έλεγα. Μεγαλωμένος γαρ την δεκαετία του 1990 ο Απόλλωνας αποτελούσε το αντίπαλο δέος και όχι μόνο. Τα ματς κόντρα σε αυτούς ήταν κάτι παραπάνω από ντέρμπι. Εκεί συναντούσαμε όλο το αντι-προσφυγικό μένος και την υποτίμηση προς τον πρόσφυγα, εκεί τελείωναν τα όνειρα μας για διάκριση και όχι γιατί ήταν καλύτεροι από εμάς αλλά ήταν πιο δυνατοί εξω-αγωνιστικά και νομοτελειακά ίσχυε ο νόμος της φύσης που ο μεγάλος νικά τον μικρό. (τη δεδομένη εποχή, αφού σαν ομάδα δε μπορεί ΟΥΤΕ για αστείο να συγκριθεί μαζί μας)

@Το 1991 πριμοδότησαν την κόρη ΑΠΕΠ να μην κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε μόνο με 2-0 γιατί υπήρχε ο κίνδυνος το πρωτάθλημα να κριθεί στην αναλογία τερμάτων.

@Το 1992 στο ματς που έγινε στο Αντώνης Παπαδόπουλος και ήταν καθοριστικό αν θα μπορούσε ο Απόλλωνας να στεφθεί πρωταθλητής, μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Καστάνα διατηρώντας έτσι τον Απόλλωνα σε τροχιά τίτλου.

@Πάλι το 1992 στο ματς του β’γύρου έγιναν πράματα και θαύματα. Τότε αγωνιζόντουσαν για πάρτι του ΑΠΟΕΛ, μας νίκησαν αφότου περάσαμε από χειρουργείο αγωνιζόμενοι για 80 σχεδόν λεπτά με 10 παίκτες.

@Το 1994 ήταν η απογείωση της παράγκας Κίρζη. Ολόκληρος μηχανισμός λειτούργησε και χάθηκε το πρωτάθλημα που φάνταζε βέβαιο, πρωτοφανείς καταγγελίες για σικέ από τον Κίκη Κωνσταντίνου έγιναν απλά σάτυρα από την Πόπη και την Άντζελα, για τους υπεύθυνους ήταν απλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Στο ματς της τελευταία αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια στήθηκε το απόλυτο θέατρο, όταν από το κόρνερ σχεδόν σκόραρε απευθείας ο Σπόλιαριτς, για να πάρουν τον τίτλο που μας άξιζε.

@Το 2005 ήταν η σειρά του μπετατίν για να εξυπηρετήσουν τα αδέλφια τους στην Λευκωσία. Ολόκληρο θέατρο του παραλόγου βιώσαμε και πέτυχαν τον σκοπό τους. Στέρησαν τρεις ολόκληρους βαθμούς από την ομάδα μας που με την αξία της, τους κέρδιζε εντός γηπέδου.

@Τα χρόνια πέρασαν, γύρισε ο τροχός γ****ε και ο φτωχός αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει να ξεχνιούνται. Αύριο αντιμετωπίζουμε  τους μεγαλύτερους αντί Ανορθωσιάτες, που θα κάνουν τα πάντα για να μας κόψουν βαθμούς. Ας μην μας ξεγελά η βαθμολογική θέση τους και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχουν. Προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα αδέλφια τους στην Λευκωσία είναι ικανοί να αναγάγουν το ματς σε τελικό του Champions League. Από μας εξαρτάται να τους αποτελειώσουμε μια και καλή. Κομπάρσοι ήταν, είναι και θα’ ναι μια ζωή.

Καραμπινάτος

Ντόμπρος και σταράτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ