Ακόμα και στη χειρότερη μας μέρα

H χθεσινή εμφάνιση της Ανόρθωσης απέναντι στον Απόλλωνα, ήταν ίσως μια από τις χειρότερες φετινές μας. Σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς να απειλήσουμε ιδιαίτερα και σαν να μην έφτανε αυτό, προς το τέλος του, μείναμε και με παίκτη λιγότερο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, την εχθρική διαιτησία και την κάκιστη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, στην επανάληψη η ομάδα μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι φέτος είναι σκαλιά ανώτερη από τις υπόλοιπες. Κόντρα στη λογική εξέλιξη των πραγμάτων, που θέλει μια ομάδα που αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο να προσπαθεί να αμυνθεί, η ομάδα μας βρήκε τις δυνάμεις, πίεσε και έκλεισε τον Απόλλωνα στο μισό γήπεδο. Μάλιστα εάν υπήρχε λίγη περισσότερη συγκέντωση στην επίθεση, μπορούσαμε να φύγουμε και με τους 3 βαθμούς.

Όλα αυτά τα στοιχεία πρωταθλήτριας που δείχνει φέτος η Ανόρθωση, έχουν φοβίσει αρκετούς, οι οποίοι τρέμουν την ωρα και τη στιγμή που η Μεγάλη Κυρία θα επιστρέψει στον θρόνο της. Μας το απέδειξαν και χθες, οι κύριοι με τα μαύρα, που για άλλη μια φορά μας στέρησαν τη νίκη. Όπως εύστοχα είπε και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, «Με βάση τα αποτελέσματα του Σαββάτου, δε γινόταν  να κερδίσει η Ανόρθωση».

Μάθατε όμως κύριοι, ότι η Ανόρθωση και στην… φαινομενικά χειρότερη της μέρα, μπορεί να κάνει ότι θέλει όποιονδήποτε αντίπαλο. Τις αποβολές σας, τις αντικαθιστά ο κόσμος μας, ο οποίος δε θα σας επιτρέψει να μας στερήσετε αυτό που μας αξίζει!

Your nightmare returns…

 

…ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ