Αβραάμ: «Περήφανος που ήρθα στην ιστορικότερη ομάδα»

Στο Ano Media και στην Εκπρόσωπο Τύπου του Σωματείου μας Μαρίνα Αργυρού μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Ανδρέας Αβραάμ. Δείτε το βίντεο:

Πως νιώθεις για τη μεταγραφή σου στην Ανόρθωση;

«Νιώθω περήφανος που ήρθα στην πιο ιστορική ομάδα της Κύπρου και υπόσχομαι σε όλους ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς που έχει θέσει από την αρχή του χρόνου η ομάδα μας. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι είναι και αριστερό χαφ και αριστερό μπακ. Νομίζω μπορώ να δώσω τον καλό μου εαυτό και στις δυο θέσεις και θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο καλά γίνεται».

Πως βλέπεις την φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα;

«Η Ανόρθωση έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά και βρίσκεται ήδη έξι βαθμούς μπροστά από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Είναι μακρύς ο δρόμος όμως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και πρέπει να μείνουμε σοβαροί, πειθαρχημένοι στους στόχους μας και υπάρχουν όλα τα φόντα για να τα καταφέρουμε».

Ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα και ποιες ομάδες κατά τη γνώμη σου θα παλέψουν για τον τίτλο μέχρι το τέλος;

«Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό φέτος. Υπάρχουν καλές ομάδες. Νομίζω μέχρι το τέλος αυτοί που θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα νομίζω θα το παλέψουν γιατί υπάρχουν και τα πλεί οφ και εκεί θα κριθούν πολλά».

Ένα μήνυμα στους φίλους της Ανόρθωσης;

«Θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της. Έχω δει κάποια παιχνίδια της ομάδας και είναι πάντα δίπλα και γεμίζουν το γήπεδο. Τους παρακαλούμε όπως συνεχίσουν να το κάνουν αυτό. Πιστεύω δίνουν μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και υποσχόμαστε οι ποδοσφαιριστές ότι στο τέλος θα τους κάνουμε να νιώσουν πολύ ευτυχισμένοι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ