Σήμερα η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος!

Καλημέρα αδέλφια μου,

Ο  Φοίνικας βαδίζει από 3άρα σε 3άρα και, σε συνδυασμό με τις τελευταίες απώλειες του Αποέλ και την ήττα της Άεκ (όχι πως την υπολογίζαμε κιόλας..) από τους συμπολίτες, έφτασε πλέον η ώρα που η ..σεμνή τελετή θα λάβει τέλος. Νίκη αύριο πάνω στον Απόλλωνα και πάμε στο +8 (μόλις πριν λίγο έληξε το Απόλλων-Αποέλ, με νίκη του Αποέλ). Με το τέλος του αγώνα, ξεκινούν για τα καλά τα προέρτια για τον τίτλο! Όσο και αν θέλουμε να παραμείνουμε συγκρατημένοι, η διαφορά είναι, τολμώ να πω, μη αναστρέψιμη, κακά τα ψέματα. Όλα τα στοχεία συνηγορούν σε ένα πράγμα (όπως είχα γράψει και μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Απόλλωνα): ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!

Με βάση όλα τα στοιχεία που δείχνουν φέτος οι ομάδες λοιπόν, θεωρώ πολύ πιθανότερο η διαφορά με το Αποέλ και τους υπόλοιπους να συνεχίσει να μεγαλώνει, παρά να μικραίνει. Η ψυχολογία, η δυναμική, η ποιότητα και η αγωνιστική αξία των ομάδων, το πάθος και η θέληση των παικτών-προπονητή, η ικανότητα της Διοίκησης, η δίψα και η πώρωση των οπαδών! Σε ΟΛΑ αυτά,  φέτος υπερτερεί η Ανόρθωση μας! Γι’ αυτό και τον Μάιο θα στεφθεί Πρωταθλήτρια για 14η φορά στην τεράστια Ιστορία της, και 8η μακριά από την Αμμόχωστο. Το τονίζω αυτό για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τί σημαίνει να έχεις χάσει τα πάντα μέσα σε λίγες μέρες, και από το μηδέν, όχι μόνο να ξαναφτάνεις στην κορυφή, αλλά να παραμένεις εκεί για μία 20ετία, να κυριαρχείς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνεις τόσα πολλά και στην Ευρώπη. Κάθε φορά που κατακτούμε ένα Πρωτάθλημα, είναι πιστεύω ένας τεράστιος άθλος. Επίσης, ένα σκίρτημα υπερηφάνειας στην καρδιά του κάθε Βαρωσιώτη (και όχι μόνο) που διατρανώνει την πίστη ότι όταν θέλουμε, και είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά. Με την αξία μας, με το σπαθί μας, χωρίς δολοπλοκίες και ραδιουργίες, χωρίς το “κούντημα” ή την εύνοια κανενός, επειδή πετύχαμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και μόνο! Όσο και αν προσπαθούν με γελοίες αναφορές και αναλύσεις του κάθε πανηλίθιου εκπροσώπου τους στα φίλα προσκείμενα τους ΜΜΕ, με υπονοούμενα και κουτοπόνηρα σχόλια όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, μέσα τους ξέρουν ότι τέτοια Πρωταθλήματα μόνο εκείνοι τα παίρνουν. Αύτο άλλωστε είναι που τους τρώει, αυτός είναι ο λόγος που ζηλεύουν τόσο πολύ και γι’ αυτό ακριβώς χάνουν τα λογικά τους, ξεστομίζοντας τη μια ασυναρτησία μετά την άλλη.

Σήμερα το απόγευμα ο καθιερωμένος πλέον “Σηκωτός” μετά τον αγώνα, θα ακούγεται πιο έντονα από κάθε άλλη φορά, από τους ψυχωμένους παίκτες μας και τους τρελαμένους οπαδούς στην κερκίδα! Το “Αντώνης Παπαδόπουλος” ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του και να υποδεχτεί την κοσμοσυρροή που αναμένεται, με τουλάχιστον 6-7 χιλιάδες διψασμένους Ανορθωσιάτες να αδημονούν για την απονομή που νοιώθουν να πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ. Το Πρωτάθλημα είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ άλλοτε από το 2008 μέχρι σήμερα.

Σήμερα, η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Βρωντοφωνάξτε το όσοι βρεθείτε στο γήπεδο, να ακουστεί σε όλη την Κύπρο, να ακουστεί και στην σκλαβωμένη κόρη του Ευαγόρα, στη μαρτυρική Βασιλεύουσα που μας καρτερεί!

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Γαλαζοαίματος

 

Υ.Γ. Ολοένα και πλησιάζει ο τίτλος στην πετόσφαιρα γυναικών μετά την μεγάλη νίκη επί της Αέλ. Στην πετόσφαιρα ανδρών και στο φούτσαλ, παρά τις ήττες στα ντέρμπι με τη Σαλαμίνα και τον Εθνικό Λατσιών, παραμένουμε στην 1η και την 3η θέση αντίστοιχα, με τους στόχους του Πρωταθλήματος και της ανόδου να είναι εφικτοί και στο χέρι μας!

Υ.Γ.2. Τολμά κανένας Αποελίστας να μιλά για κούντημα μετά τα σημερίνα ΑΙΣΧΗ στο ΓΣΠ? Αν ναι, να τον κανονίσω να περάσει από οφθαλμολογικό τεστ και τεστ IQ. Τζιερνά ο Γαλαζοαίματος.

Υ.Γ.3. “Για να μας κερδίσουν πρέπει να μας πάρουν και την ψυχή μας. Όσο έχουμε ψυχή μέσα μας, δεν θα μας κερδίσουν”, Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτή η πρόταση αναφέρεται στην Ανόρθωση και μόνον, ΡΕ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ