A bit of everything

αποελ 

Σικε, όλα σικέ, και μιλημένα. Κρατηθείτε αλλο λλίον πας τον αναπνευστήρα με τα φιλικά σας. Όσα εν γοράζετε ξελασπώνει σας ένας παίχτης στο 75-80, τζιαι τα άλλα ούλλα εν φαρσοκωμωδία. Εξέραμεν φυσικά ότι το εχτεσινόν εννα ήταν το καλύτερο επεισόδειο της σειράς. Ούτε οι παίκτες σας εν αγχώνουνται πκιον. Ψευτοπανηγυρίζουν επειδή εξέραν που τα εχτές ποιος ήταν να το βάλει, πότε τζιαι πως. Φυσικά η ποινή σας εν κομμένη, επειδή ομάδα εν εσιεται. Αν θέλετε λαλώ σας που τα τωρά ποιος θα σας τραβήσει μιαν αδέσποτην. Οι χόχοι. 

δοξούλλα

No surprises there. Άτε τωρά που το γέννημα θρέμμα της βρωμιάς, ένα που τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλλα των κυπριακών γηπέδων εν θα ετούμποννε του παπά του. Τζιαι ελκυστικό ποδόσφαιρο η Δόξα, τζιαι σκληροτράχηλη η Δόξα.. Εχτές εβούραν ενας Τροτέιρο μόνος του, αλόπως εν του εξηγήσαν τζείνου. Καλά ρε, εν εκαταφέρατε να το χώσετε καλλύτερα; Τζείντα πρώτα 2 γκολ ήταν φκαρμένα που βραζιλιάνικη σαπουνόπερα της κακιάς ώρας. Αφήστε να πεταχτώ εγώ για τζιεφαλιά στο κόρνερ! Τζιαι φκαίνει τζιαι το άλλον το σιελιόνιν τζιαι λαλει “εβάλαμεν γκολ που στατική φάση”. Μα ήντα στατική φάση σιόρ, άμαν παίζεις μόνος σου..

Ρικκι ο ανάλαφρος

Τζιαι ο αναγεννημένος Φερναντέζ. Τζιαι η δεύτερη εφηβεία του Φερναντέζ.. Παπάρια βροντόσαυρου. Εκαταντήσετε τζιαι προβλέψιμοι ρε. Ξαφνικά επροέκυψε πρόβλημα τζιαι εβρέθηκε με το τρικούι το χριστουγεννιάτικο εκτός αποστολής να κάμνει χαδάκια με τον Χατζι-πουσταρά πριν το παιχνίδι. Απ’ότι μαθαίνω εν επροχώρησε το πράμα επειδή ο Χατζιλιασής εν χορτάτος from two weeks ago. Έσασεν τον ο Ρέζεκ καλά

Παραλίμνι

Εμείς το καθήκον μας. Έμεις έχουμε να φοηθούμε τους μιτσιούς που γοράζουν τούντα λέσια για να μας κόψουν βαθμούς. Επείδη τζείνοι εν μπορούν μόνοι τους. Άμαν μπούμε στα ντέρμπι (μιλώ για τζείναι πριν τα playoffs) πρώτοι, εν το χάννουμεν. Έχουμε 3 παιχνίδια τωρά πριν που απόλλων τζιαι ομόνοια, τζιαι πρέπει να φίουμε με 3 τρίποντα. Αν γίνει τούτο, ως το τέλος του Γενάρη εννα είμαστεν το λλιότερο στο +6, τζιαι εννα τους κάμουμε τζιαι δώρο την ταφόπλακα. Εν θα χρειαστεί καν να (ξανα)αποδείξουμε την ανωτερότητα μας. Εννα το βαόσουν που πριν. 

Υ.Γ Έπεστρεψα τζιαι γω στα πάτρια εδάφη ρε παιδιά και θα είμαι παρών. See you in the red villages. 

 The Londoner


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ