1200 Εισιτήρια, 4 οι μέρες σας

Η γραφικότητα αυτής της χώρας έχει χρώμα. Είναι γαλαζοκίτρινο. Τόσο μεγάλο το κόμπλεξ που δεν μπορούν να το αποκρύψουν. Μπροστάρης ο Χατζηλιασής, ακολουθούν ο Τάκης και σια, παραμυθιάζοντας τους οπαδούς τους. Αν έχεις καλό κοπάδι όμως, μπορείς και τους πείθεις.

Τέσσερις οι μέρες. Σίγουρα το ερχόμενο παιχνίδι δεν κρίνει ολόκληρη την χρονιά, όμως είναι ένα μέτρημα δυνάμεων για την ομάδα μας έναντι στο μοναδικό εμπόδιο που δεν έχει εξουδετερωθεί (ακόμη) από το τρένο που ονομάζεται Ανόρθωση. Από ‘κει και πέρα η ομάδα μας είναι σε καλύτερη μοίρα και κάτω από μία όχι και τόσο φιλική ατμόσφαιρα καλείται να δείξει το μέταλλο που έχει σαν σύνολο. Το Σάββατο η Ανόρθωση, οι 1200 του Γσπ και οι χιλιάδες Ανορθωσιάτες με το διπλό θα μετατρέψουν τα όνειρά τους σε εφιάλτη. Ακολούθως ας συνεχίζουν την ενασχολήση τους με το κοπάδι τους.

ΥΓ: Καλό θα ήταν την 26η αγωνιστική να προστατευθεί ο κόσμος της Ανόρθωσης από κάθε λογής κομπλεξικό λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας όπως λόγου χάρη νεκρές ζώνες στο βόρειο πέταλο. Λέμε τωρα ένα παράδειγμα…

 

Δημήτρης Λιοτατής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ