Όλοι μαζί πορεία με λεωφορεία στο ΓΣΠ!

Την Τετάρτη ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ενώ όπως ανακοινώθηκε, θα υπάρχουν λεωφορεία από Λεμεσό και Λάρνακα, έτσι ώστε οι 1300 που θα ταξιδέψουν στην Λευκωσία, να πάνε όλοι μαζί στο παιγνίδι. Διαβάστε την ανακοίνωση του σωματείου με όλες τις λεπτομέρειες:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει από το ΑΠΟΕΛ για το μεταξύ μας ντέρμπι τον αριθμό των 1150 εισιτηρίων. Έπειτα από συμφωνία των δύο Σωματείων, παιδικά εισιτήρια δεν θα εκδοθούν για φιλοξενούμενους οπαδούς και στα 2 παιχνίδια.

Το ΑΠΟΕΛ επικαλείται λόγους ασφαλείας και αμοιβαιότητας και γι’ αυτό μας έδωσε μειωμένο αριθμό εισιτηρίων κάτι για το οποίο είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε οφείλουμε να το σεβαστούμε.  Η αμοιβαιότητα όμως έχει να κάνει με ποσοστό και όχι με αριθμό εισιτηρίων.

Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης που θα παρευρεθεί στο ΓΣΠ να επιδείξει αθλητοπρεπέστατη συμπεριφορά και να μην προκαλέσει καθόλου. Στόχος όλων θα πρέπει να είναι η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και πρώτα και πάνω από όλα η ασφάλεια όλου του φίλαθλου κόσμου. Αυτό είναι και το κύριο μέλημα μας και κάθε μας προσπάθεια θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 05/12/12 στις 09:30πμ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις. Προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου θα έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα με την επίδειξη του «διαρκείας τους» και της πολιτικής ταυτότητας. Κάθε κάρτα διαρκείας θα αντιστοιχεί αυστηρά σε ένα εισιτήριο. Από την Παρασκευή το πρωί, εάν και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, αυτά θα πωλούνται κανονικά σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους της ομάδας μας. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί σε €17 τα κανονικά εισιτήρια και €10 τα μαθητικά. Επαναλαμβάνουμε ότι παιδικά εισιτήρια δεν θα υπάρχουν ούτε για προπώληση ούτε στις εισόδους του σταδίου.

Ο αριθμός εισιτηρίων είναι πολύ μικρός για να καλύψει τις ανάγκες του μεγάλου κόσμου της «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ» και ζητούμε από όλους την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Για καλύτερη και ασφαλέστερη μετακίνηση των φιλάθλων μας στο στάδιο, μετά και από διαβεβαιώσεις της Αστυνομίας, προτρέπουμε τους οπαδούς μας να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες λεωφορείων που θα ξεκινήσουν από τη Λάρνακα και τη Λεμεσό με προορισμό το ΓΣΠ. Η αφετηρία από τη Λάρνακα θα είναι το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 12:15 και από τη Λεμεσό το «Θεμιστόκλειο» στις 12:00 την ημέρα του αγώνα. Το κόστος μετάβασης, θα είναι €5 και εισιτήρια λεωφορείων θα προπωλούνται μαζί με τα εισιτήρια του αγώνα.

Τονίζουμε ότι κοινή απόφαση των Σωματείων με την Αστυνομία είναι η προσέλευση των φιλάθλων μας στο στάδιο να ολοκληρωθεί μέχρι τις 13:30 και καλούμε τον κόσμο μας, ανεξάρτητα του πως θα μετακινηθεί στη Λευκωσία, να προσέλθει στο γήπεδο έγκαιρα για αποφυγή ταλαιπωρίας και τυχόν δυσάρεστων καταστάσεων.

Τα σημεία προπώλησης είναι τα ακόλουθα:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ», τηλ. 24634114.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Ανορθωσιάτες… ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ