Φοίβος Κωνσταντινίδης: «Είμαι υπεύθυνος ασφαλείας του ΑΠΟΕΛ»

Σας αναφέραμε πριν από λίγο για το ότι θα στριμώξουν τους οπαδούς μας στη γωνιά του πετάλου, θα σας αποκαλύψουμε τώρα το παρασκήνιο της Αστυνομικής σύσκεψης για το παιγνίδι του Σαββάτου.

Ο Διευθυντής λοιπόν του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, δήλωσε στην Αστυνομική σύσκεψη πως είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΑΠΟΕΛ. Πόσο θεμιτό είναι αυτό άραγε; Αν ισχύει… Γιατί αν δεν ισχύει, τότε είναι ανεπίτρεπτο ο διευθυντής του ΓΣΠ, να κουβαλάει την προσωπική του ατζέντα στα τεκταινόμενα ενός αγώνα, ακόμη και αν αγωνίζεται το αγαπημένο του ΑΠΟΕΛ. Αν ισχύει, τότε πως γίνεται ο Διευθυντής του μεγαλύτερου γηπέδου της Κύπρου, το οποίο έχουν σαν έδρα και άλλες ομάδες, να είναι επίσης και υπεύθυνος ασφαλείας του ΑΠΟΕΛ.

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης λοιπόν είναι αυτός που επέμενε οι οπαδοί μας να στριμωχθούν στη γωνιά της νότιας κερκίδας, την ίδια ώρα που εισήγηση της Αστυνομίας ήταν οι οπαδοί μας να βρίσκονται στο κέντρο του πετάλου, έτσι ώστε να είναι μακριά από τις δύο κερκίδες του ΑΠΟΕΛ. Κάτι που δεν ήθελε ο «κύριος» Κωνσταντινίδης σαν «υπεύθυνος ασφαλείας του ΑΠΟΕΛ», και έτσι σαν Διευθυντής του ΓΣΠ αποφάσισε ότι το «σωστό» θα ήταν οι οπαδοί μας να βρεθούν απομονωμένοι στην γωνιά του πετάλου προς τη δυτική εξέδρα. Ο «κύριος» αυτός ήταν ο ίδιος ο οποίος δεν έδινε την ανατολική εξέδρα στους οπαδούς μας στο παιγνίδι Ολυμπιακός – Ανόρθωση.

Ο πόλεμος και η βρωμιά που δέχεται η ομάδα μας για το παιγνίδι του Σαββάτου είναι τεράστιος, και τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθεί. Δουλειά μας εμάς είναι, να πάμε στο ΓΣΠ, να τους… μασήσουμε, και στο τέλος σαν καλοί πελάτες που είναι, να τους δώσουμε και την απόδειξη…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ