Σας ευχόμαστε χαρούμενα Χριστούγεννα

Όσοι συμμετέχουμε στο Ανόρθωσις24, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους εσάς, τους φίλους, τη συντροφιά, την παρέα μας εδώ και τρεις μήνες, χαρούμενα Χριστούγεννα.

Τα τέσσερα αγωνιστικά τμήματα της Μεγάλης Κυρίας, φρόντισαν να ολοκληρώσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους, ευρισκόμενα και με το παραπάνω εντός στόχων. Από αυτή την άποψη τουλάχιστον, οι γιορτάρες μέρες θα είναι πραγματικά χαρμόσυνες για όλους τους Ανορθωσιάτες, μετά από αρκετά χρόνια.

Οποιαδήποτε άλλα προβλήματα μας απασχολούν, μπορούν να μπουν στο περιθώριο, τουλάχιστον για τις Άγιες αυτές μέρες. Οι περισσότεροι από μας, είμαστε λίγο παραπάνω τυχεροί απ’ όσο νομίζουμε και μέσα από τις δυσκολίες που περνά η πατρίδα μας, μπορούμε να το νιώσουμε αυτό, βοηθώντας τους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις προσπάθειες ανακούφισης του πόνου, ειδικά των μικρών παιδιών. Είτε το κάνουμε μέσω της προσπάθειας που γίνεται εδώ, στο Ανόρθωσις24, είτε απ’ οπουδήποτε αλλού, σημασία έχουν η προσφορά και η ανθρωπιά.

Με την ελπίδα να είναι πραγματικά τα τελευταία Χριστούγεννα που μας βρίσκουν σκλάβους, πρόσφυγες στην ίδια την πατρίδα μας, σας ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας, Καλά Χριστούγεννα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ