Ποιός… περισσεύει;

Δυο επιστροφές συνοδεύουν την αποστολή της ομάδας μας – τελευταία για το 2012 – στο “Τάσος Μάρκου”. Γιαν Ρέζεκ στην επίθεση και Πάολο Ζορζ στην άμυνα, οι ποδοσφαιριστές που ήταν απόντες λόγω τραυματισμού στην Πάφο και θα είναι απόψε στη διάθεση του Ρόνι Λεύι.

Αμφότεροι, αναμένεται εκτός απροόπτου να συμπεριληφθούν στην αρχική εντεκάδα. Ο μεν Τσέχος διεθνής, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή, με τους Λαμπόρδε και – κατά πάσαν πιθανότητα – Κάλβο να τον συνοδεύουν στα δύο φτερά. Ο Ζορζ, λογικά παίρνει τη θέση του δίπλα στον γίγαντα Ίλιτς, με τον Αλέξα να μεταφέρεται στο κέντρο του γηπέδου, στην φυσική του θέση. Στα άκρα της άμυνας, θα προτιμηθούν δύο εκ των Σιέλη, Άντιτς και Κόλιν.

Στο κέντρο τώρα, είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Δεν θα ήταν απίθανο, ο Γιάννης Σκοπελίτης να μην ξεκινήσει το παιχνίδι, ώστε να πάρει κάποιες ανάσες περισσότερες από τους συμπαίχτες του. Ο τριανταπεντάχρονος Ελλαδίτης μέσος, έδειξε σημάδια κόπωσης στα τελευταία παιχνίδια, τα οποία ορισμένες φορές τον οδηγούσαν και στο εύκολο, αβίαστο λάθος. Εάν όντως μείνει εκτός, τότε δίπλα στον Αλέξα θα παίξει ο Σπαντάτσιο και πιο μπροστά ο Οκκάς, ώστε να μην “χαλάσει” το πετυχημένο 4-2-4 των τελευταίων δύο αγωνιστικών. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Σπαντάτσιο θα παίξει μπροστά από τα δύο χαφ και ο Οκκάς θα κληθεί να προσφέρει βοήθειες από τον πάγκο, εάν και εφόσον χρειαστεί.

Απόντας σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, ο Ισραηλινός Μπαράκ Ιντζχάκι, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός αποστολής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ