«Ο Σπαντάτσιο τα σπάει»… λένε στην Τούμπα

Το… φυσάνε και δεν κρυώνει στον ΠΑΟΚ που άφησαν τέτοιο παιχταρά να φύγει από την ομάδα τους, κρίνοντας ότι τους έπεφτε… «λίγος». Ο λόγος για τον Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, που διανύει μια από τις καλύτερες του χρονιές με τα χρώματα της ομάδας μας.

Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε μια ομάδα, αλλάζοντας περιβάλλον αναμορφώνεται. Όπως επίσης και το αντίθετο, με παίχτες που ενώ μεσουρανούν, όταν αλλάξουν σύλλογο, σβήνουν και εξαφανίζονται.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα ιστοσελίδας του Δικεφάλου του Βορρά:

«Ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο ήρθε στην Τούμπα πέρσι τον Σεπτέμβριο, ως μια από τις μεταγραφές της τελευταίας ώρας (μαζί με Γιάννου και Κατσικά), στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει καριέρα, αλλά φέτος στην Κύπρο οδηγεί την Ανόρθωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος είχε στον ΠΑΟΚ μόλις 7 συμμετοχές με 1 γκολ κι έφυγε πέρσι τέτοια εποχή, βρίσκοντας καταφύγιο στη Ρουμανία και στην Άστρα Γκιούργκιου, στην οποία είχε 14 συμμετοχές και 4 γκολ.

Το καλοκαίρι τον απέκτησε η Ανόρθωση και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε 15 παιχνίδια, έχει 10 γκολ και 3 ασίστ. Με τα δικά του γκολ, η Ανόρθωση προπορεύεται στη βαθμολογία, έχοντας 4β. περισσότερους από τον 2ο ΑΠΟΕΛ.»

Πηγή:  www2.paok24.com/mmeitem.asp?m=11&id=792

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ