Ο Λέβι πήγε και σήμερα στο εξοχικό του

Η νίκη η σημερινή είναι η έκτη σερί νίκη του κ. Λέβι στον πάγκο της ομάδας μας αγωνιζόμενος κόντρα σε ομάδες που έχουν έδρα το στάδιο της πρωτεύουσας. Μπορεί το ξεκίνημα να μην ήταν ιδανικό, καθώς στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ στις 28 Οκτώβρη του 2011 εξήλθαμε ισόπαλοι  χωρίς τέρματα, αλλά από τότε μέχρι σήμερα ο κ. Ντέρμπι μετρά μόνο νίκες.

Για πρώτη φορά νικητής έφυγε  το Δεκέμβριο του 2011 νικώντας τον  Ολυμπιακό με 1-2 σε ένα ματς που ήταν η αρχή ενός σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων. Επισκέφτηκε εκ νέου το στάδιο της πρωτεύουσας τον Ιανουάριο του 2012 όπου και οδήγησε την Ανόρθωση να  κερδίσει την Ομόνοια 0-1 μετά από 7 χρόνια και βλέποντας μάλιστα την ομάδα του αγωνιζόμενη με 10 παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Ξανά  ο κ. Ντέρμπι πήγε στην πρωτεύουσα τον Απρίλιο δύο φορές νικώντας διαδοχικά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια με 1-2, με μόνη διαφορά ότι στο ματς με την Ομόνοια η ομάδα μας τελείωσε το ματς ως είθισται με 10 ποδοσφαιριστές. Πρώτη επίσκεψη του Ισραηλίτη κόουτς στο Γ.Σ.Π για την φετινή περίοδο και τελευταία πριν την σημερινή  ήταν με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας όπου και πάλι η ομάδα μας έφυγε νικήτρια με 1-3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ