ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ

Είναι γεγονός ότι από την αρχή της χρονιάς, η καλή πορεία της Ανόρθωσης ξίνισε και απογοήτευσε πολλούς «ποδοσφαιρόφιλους». Το να είμαστε το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο ξέρετε, δεν είναι αυτό που εύχονται για τα Χριστούγεννα εκεί στη Λευκωσία.

Αγωνιστική με αγωνιστική όμως, το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι, διέψευσε τους πάντες. Στα στέκια διαφόρων αλλόθρησκων, το «Η Ανόρθωση εν πάει πούποτε φέτος» έδωσε τη θέση του στο «Εν το χάνουν φέτος» ενώ και στα μάτια του κάθε Ανορθωσιάτη, ο Ισραηλινός κόουτς φρόντισε να δείξει πως η ομάδα είναι σε θέση να διαχειριστεί το προβάδισμα αλλά και να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα.

Μέχρι και την 10η αγωνιστική η Ανόρθωση δεν είχε βρεθεί σε κανένα παιχνίδι πίσω στο σκορ. Ήταν λοιπόν απορία όλων μας, το πως θα μπορέσει αυτή η ομάδα να ανταποκριθεί και να αντιδράσει σε περίπτωση που δεχόταν πρώτη γκολ! Αυτό έγινε στο παιχνίδι με τον Εθνικό, όπου η ομάδα μας ξεπέρασε γρήγορα την ψυχρολουσία του 0-1 και μετέτρεψε το παιχνίδι σε θρίαμβο επικρατώντας με το εκκωφαντικό 5-1.

Στην 11η αγωνιστική και αφού πείστηκαν αρκετοί ότι η ομάδα δεν καταλαμβαίνει από ψυχρολουσίες και τα άλλα σχετικά, ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές μας, φρόντισαν να ανατρέψουν και πάλι σκορ αυτή τη φορά στο Γ.Σ.Ζ. Αν και προηγηθήκαμε νωρίς με τον Ρέζεκ, εντούτοις σε ένα δεκάλεπτο ήρθαν τα πάνω κάτω και η ΑΕΚ με δυο γκολ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ σε 2-1. Εκεί πάλι όμως σε διάστημα 20-25 λεπτών η ομάδα έκανε και πάλι το καθήκον της περνώντας με το διπλό από ακόμα μια δύσκολη έδρα.

Τέλος, το μέταλο και τα … κότσια που έχει αυτή η ομάδα, φάνηκαν και χθες στο Παραλίμνι. Δεν είναι καθόλου εύκολο για μια ομάδα να δέχεται γκολ στο 3ο λεπτό και στο τέλος να παίρνει τη νίκη. Η ανατροπή μάλιστα έγινε στο 2ο ημίχρονο αφού μέχρι και το τέλος του πρώτου δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Η ομάδα μας φέτος αποδεικνύει πως είναι ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ, ικανή να κερδίσει παιχνίδια ακόμα και στη χειρότερη μέρα της, είτε είναι μπροστά είτε πίσω στο σκορ!  Κανείς και τίποτα δεν μας στερεί το τρόπαιο! ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ.

 

…ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ