Μόνο οι Μάγια τους σώζουν

Ε κοπέλια, επήρετε χαπάρι ότι σε δύο μέρες καταστρέφετε ο κόσμος; Έτσι είπαν οι φίλοι μας οι Μάγια (όι η Μελισσούλα), πριν κάμποσες σχιλιάες χρόνια. Τωρά που το σκέφτουμε, μπορεί να φκουν και σωστοί. Δαμέ έφαεν κόκκινη το αποέλ και δύο εφτομάδες μετά, εφύαμεν που το ΓΣΠ χωρίς να τους δώκουν πέναλτι και κόκκινη εναντίον μας! Μόνο οι Μάγια τους σώζουν φέτος όμως. Αν είναι τυχεροί και καταστραφεί ο κόσμος σε δυο μέρες, εν θα μας κάμει ο Χατζηλιασής την απονομή τον Μάη. Σκεφτείτε τωρά τον Μπατζή και τον Τάκαρο να κάμνουν επίκληση στους Μάγια, μόνο και μόνο για να μεν πιάμεν το πρωτάθλημα! Τούτο θα πει καφροσύνη!

Αν καταφέρουμε και φκούμεν σώοι την Παρασκευή, έρκεται άλλη εκδρομή, την Κυριακή με στο Παραλίμνι. Τρεις χιλιάδες Ανορθωσιάτες, ανάμιση κερκίδα, και φύγαμε για τελικό! Αλλά εσυγχύστηκα, εν πρωτάθλημα και όι Κύπελλο. Πολύ παναύρι στο Κύπελλο πάντως, το νέο με το παλιό κατεστημένο να σφαχτούν πάλε, και εμείς να τους θωρούμε και να γελούμε. Επαραξενεύτηκα πάντως που η ομάδα του λαού, ναι τούτοι που εκάμαν τέσσερις σερί νίκες και παν για πρωτάθλημα πάλε, εν επέσαν με κανένα Τραχώνι ή καμιάν ομάδα που τα Λεύκαρα. Σικέ η κλήρωση! Εξιάσαν να βάλουν τις μαππούες στο ψυγείο οι γάροι!

Πίσω στο Παραλίμνι πάλε. Τούντην φορά εν έχει πριμ. Εννοώ ότι εν θα τους αφήκουμε εμείς να πιαν πριμ, γιατί το πριμ ετάξαν τους. Χωρίς να υπονοώ κάτι, τελευταία φορά που επληρωθήκαν τούτοι, ήταν πριν τον πρώτο αγώνα τους με το αποέλ στο Παραλίμνι, που εφάν πέντε κομμάτια. Τωρά αν επληρωθήκαν και τούντες μέρες, ακόμα να μάθω! Που θα μάθω θα σας πω, μεν έχετε έννοιαν!

Να σας πω και μιαν ωραία ιστορία πριν σας αφήκω για σήμερα. Ξέρετε ότι ο Χατζημπατζής δουλεύκει στο ράδιο του αντένα. Πιάνει τον που λέτε το Σάββατο ένας και λαλεί του, γεια σου φίλε μου, που την Πάφο μιλώ, είμαι ο ΡΕΖΕΚ! Έμειναν τα ο πίθηκος του cocopops!

Ααα, ήταν και τα γενέθλια του Νεκτάριου Αλεξάνδρου σήμερα, ή εχτές, θα σας γελάσω… Άκουσα θα κάμει πάρτι στο roundabout του «ΟΧΙ» τζιαμέ κοντά στην Λήδρας, και θα έχει πολλές καλεσμένες. Έκαμα ένα search και ήβρα μερικές που τες καλεσμένες που θα πάν! Έτην και την φωτογραφία τους!

 

http://www.facebook.com/KeyserSoze1911 Για να τα πούμε και στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ