Λέβι: «Μπορούσαμε ακόμη καλύτερα»

Στις ευκαιρίες που χάσαμε για να παίρναμε μία μεγαλύτερη νίκη, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Ρόνι Λέβι. Ο κ. Λέβι τόνισε πως ακόμη και όταν το ΑΠΟΕΛ είχε τον ρυθμό δεν τους αφήσαμε να κάνουν ευκαιρίες, ενώ με τις δικές μας μπορούσαμε για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισραηλίτη:

«Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, όπως και ο τρόπος που το πήραμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μπορούσαμε στο πρώτο μέρος να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα, δεν σκοράραμε από τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Και ήταν φυσιολογικό το παιχνίδι να γινόταν όλο και πιο δύσκολο. Ακόμη και αν σε κάποιες στιγμές ο ΑΠΟΕΛ είχε τον ρυθμό, τους κρατήσαμε χωρίς πολλές ευκαιρίες.

Εμείς από την άλλη, πάλι από κάποιες ευκαιρίες δεν κάναμε το 0-2. Περάσαμε ένα δύσκολο αγώνα, βλέπουμε τον επόμενο. Συγχαρητήρια σε παίχτες και κόσμο. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να συνεχίσουμε. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Ιβάν. Οι έξι νίκες στο ΓΣΠ δεν σημαίνουν τίποτα. Κάποτε πηγαίνει με το μέρος μας, κάποτε εναντίον, ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ