Καλές Γιορτές σε όλους μας!

Έκλεισε το 2012 με ιδανικό τρόπο για την ομαδάρα. Στη κορυφή και στο +4 που κάποιο αποελ (apoel who?).

Εψιλοαγχώθηκα σήμερα! Οι, οι… οι για το παιγνίδι. Αγχώθηκα μπας τζαι έβρεσιε τζαι αρρωστούσα πάλε. Για το παιγνίδι είπα το 350 φορές. ΔΕΝ χάννουμε. Φέτος εννα το πιάσουμε αήττητοι. Να το γράψετε όπου θέλετε.

Είδετε μίσος οι ενωσίτες; Σαμπώς τζαι επαίζαν το παιγνίδι του αιώνα. Ακόμα εν εκαταλάβαν ότι στην Αμμόχωστο κουμάντο κάμνει ΜΟΝΟ η Ανόρθωση. Καλά ρε κοπέλλια, γιατί τόσο μίσος; Αφού κατα βάθος είσαστε ούλλοι Ανόρθωση. Αποδεκτείτε το, φκάρτε τζείνες τες claret and blue φανελλούες που βολείτε (είπα το σωστά;) τζαι βάρτε τη φανέλλα που φορούν οι Αμμοχωστιανοί. Απορία: Πως ενιώθατε που επίετε σπίτι τζαι εκαρτερούσαν σας τα παιθκιά σας, οι τζυρούες σας τζαι οι θείοι σας με τες σιάρπες της Ανόλας; Εγύρισεν σας όξα επίετε στο δωμάτιο σας τζαι επιάσετε την Ανορθωσιάτικη σιάρπα που επαίρνατε που ήσασταν μωρά στο γήπεδο τζαι επανηγυρίσατε μαζί τους;

Πάντος οι λαστιχάριες διούν ρεσιτάλ κακομοιριάς. Όποτε νικά η Ανόρθωση αντιδρούν σαμπώς τζαι τρώει τες η «ομάδα» τους. . . Τζαι ναι ρε, εγοράσαμεν το παιγνίδι. Εκανονίσαμεν τα με την Τροϊκα να μας δώκουν δάνειο, έχουμεν μέλη μες τη λέσχη Bilderberg,  η Area 51 εν περιοχή που κάμνει προπόνηση ο Λαβόρδε, τον Κέννεντυ εσκότωσεν τον Ανορθωσιάτης, Ο Σίμον Πέρες του Ισραήλ χρηματοδοτά τον Ρόνι Λεβί, τα chemtrails εν πείραμα που κάμνει η διοίκηση μας για να χαντακώννει τους αντιπάλους στα μεταξύ μας παιγνίδια, οι Μάγιας ήταν Βαρωσιώτες άποικοι στην Αμερικανική ήπειρο, τα UFO εν οι βόλαροι του Ρέζεκ τζαι ο Ζούλα εν εξωγήινος (που τα αλήθκεια όμως!).
Περαστικά σας τζαι σας!

Για το παιγνίδι εν θα πώ τίποτε, είπαν τα ούλλα τα υπόλοιπα μέλη του Anorthosis24.net… Ότι τζαι να γίνει φέτος θα τα κάμουμε ΟΥΛΛΑ σε ΟΥΛΛΟΥΣ.

Λοιπόν, καλά Χριστούγεννα, καλή πρωτοχρονιά σε ΌΛΟΥΣ τους Ανορθωσιάτες τζαι ΟΛΟΥΣ τους ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΥΣ, με την ευχή το 2013 να είναι η χρονιά που θα πάμε πίσω στο πολυαγαπημένο μας Βαρώσι… Το πρωτάθλημα εν δικό μας. Το ίδιο τζαι το κύπελο… Για τον τελικό του Champions League ψιλοφοούμε αλλά έχω εμπιστοσύνη του Λεβί.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Άγιου Βασίλη (του χασικλή).

Υ.Γ.1: Ρε κοπέλλια στο Anorthosis24.net εν τζαιρός να αρκέψουμε να ασχολούμαστε τζαι με ομάδες του επιπέδου μας. Chelsea, Manchester, Barcelona, Real, Juventus, etc…

Υ.Γ.2: Ρε Keyser, στο επόμενο match να πάμε 2-3 ώρες πιο γλήορα!

Υ.Γ.3: Η Στήλη θα επιστρέψει το 2013. Για περαιτέρω τα λέμε από το Facebook!  facebook.com/dikigoros.diavolou

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ