Η μεσαία γραμμή θα κρίνει πολλά

Σπαντάτσιο – Οχαγιόν και Σκοπελίτης θα έχουν αρκετή δουλειά το Σάββατο, και από την δική τους απόδοση θα εξαρτηθούν πολλά για το αποτέλεσμα του αγώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Τόσο οργανωτικά, αλλά και ανασταλτικά, οι τρεις τους πρέπει να βρεθούν σε καλή μέρα, να κερδίσουν την μάχη του κέντρου, και από εκεί και πέρα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για μας για να φύγουμε με την νίκη.

Ανασταλτικά, Σκοπελίτης και Οχαγιόν θα πρέπει να μαρκάρουν ψηλότερα από ότι μάρκαραν τα χαφ μας στα νεκρά διαστήματα με ΑΕΚ και ΑΕΛ. Από την στιγμή που στα συγκεκριμένα παιγνίδια, τα αμυντικά μας χαφ ήταν κολλημένα με τους κεντρικούς αμυντικούς, ήταν πολύ εύκολο για τον αντίπαλο να ανεβάσει τις γραμμές του, αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές στο δικό μας μισό του γηπέδου. Η πίεση πρέπει να αρχίζει από ψηλά, έτσι ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να έρχεται με ευκολία ως την μεσαία γραμμή και πιο μπροστά, και έτσι να βρίσκουν χώρους οι ακραίοι του αμυντικοί να ανεβαίνουν και αυτοί, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη πίεση στην αμυντική μας γραμμή.

Οργανωτικά τώρα, ο Οχαγιόν είναι καλύτερος χειριστής της μπάλας και μπορεί να βοηθήσει περισσότερο σε αυτό τον τομέα από τον Αλέξα, δίνοντας βοήθεια  στον Σπαντάτσιο. Σε περίπτωση δε, που ο Βραζιλιάνος δεν είναι και πάλι σε καλή κατάσταση, τότε υπάρχει η επιπλέον λύση στον χώρο της μεσαίας γραμμής που θα δώσει βοήθειες σε αυτό τον τομέα. Όπως είπαμε, πολλά θα κριθούν από την απόδοση αυτών των τριών, και ελπίζουμε πως θα βρεθούν σε καλή ημέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ