Η κριτική των ποδοσφαιριστών στο Παραλίμνι

Μάστρου: Προδόθηκε από το βρεγμένο γήπεδο και την άμυνα στο γκολ που δέχθηκε αλλά στις λιγοστές φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει ήταν θετικός.

Ίλιτς: Είχε πολύ δουλειά απέναντι στον μαχητικό Όραβετς εντούτοις το πρόσημο και αυτή την αγωνιστική για τον Σλοβένο αμυντικό ήταν κάτι περισσότερο από θετικό.

Αλέξα: Δεν τα πήγε τόσο καλά στο αμυντικό κομμάτι έχοντας δυσκολίες στις περιπτώσεις που η μπάλα ερχόταν στην εστία μας με μακρινές μπαλιές, εντούτοις βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι και την ομαλή κυκλοφορία της μπάλας.

Άντιτς: Πολλά χιλιόμετρα και στα δύο μισά του γηπέδου από τον αναγεννημένο Σέρβο που περιόρισε τον δραστήριο Γιακούμπου.

Κόλιν: Δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο βρεγμένο γήπεδο έχοντας κακές επαφές με την μπάλα που οδηγούσαν σε πλάγιο για τους γηπεδούχους εντούτοις το δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε και πλαισίωσε τον Κάλβο στην επίθεση.

Σπαντάτσιο: Ήταν καλά κλεισμένος από τον Άντερσον στο πρώτο ημίχρονο εντούτοις με την αποβολή βρήκε χώρο και χρόνο να μοιράσει παιχνίδι, πετυχαίνοντας μετά από καλή τοποθέτηση και εκτέλεση το νικητήριο γκολ.

Σκοπελίτης: Μεστή εμφάνιση από τον μαραθωνοδρόμο της ομάδας που δέσποζε στον χώρο της μεσαίας γραμμής, βοηθώντας όποτε ήταν δυνατόν το μοίρασμα του παιχνιδιού.

Κάλβο: Φλύαρος με περιττές ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο απώλεσε ξεκάθαρη ευκαιρία για ισοφάριση, επηρεασμένος ίσως και από τον τραυματισμό του στο αριστερό χέρι, πιο ουσιαστικός στην επανάληψη.

Λαβόρδε: Μεγάλη εμφάνιση από τον Κολομβιανό που τα έκανε όλα μιας και κέρδισε την αποβολή του Κωνσταντίνου, την κίτρινη του Μουλαζίμη, σκόραρε, ενώ έκανε και την κούρσα που προηγήθηκε του δεύτερου γκολ.

Ρέζεκ: Μπορεί να μην βρήκε δίκτυα εντούτοις η συμμετοχή του Τσέχου επιθετικού στα 2 γκολ ήταν κάτι περισσότερο από καταλυτική.

Οκκάς: Έχασε από μία μεγάλη ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο εντούτοις ο εμβληματικός αρχηγός πραγματοποίησε άλλη μια αξιόλογη εμφάνιση.

Ζούλα: Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να αποδείξει κάποια πράγματα εντούτοις παρά το ότι έτρεξε, προσπάθησε και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να συμμετάσχει στην δημιουργία γκολ, ο Ρουμάνος επιθετικός δεν έκανε τη διαφορά.

Οχαγιόν: Δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την ξεκάθαρη ευκαιρία που είχε όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Χόγκ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ