Η επόμενη ημέρα

Με το παιγνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ να είναι πλέον παρελθόν, επικεντρωνόμαστε στην συνέχεια του πρωταθλήματος, με την αρχή να γίνεται το ερχόμενο Σάββατο στην Πάφο απέναντι στην ΑΕΠ. Η ομάδα μας πριν τα παιγνίδια με Απόλλωνα και Ομόνοια, έχει να δώσει τέσσερα παιγνίδια που μπορεί να πάρει εύκολα τις τέσσερις νίκες, αν παρουσιαστεί με σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης.

Μετά το παιγνίδι με την Πάφο, ακολουθεί νέο εκτός έδρας, αυτή την φορά στο Παραλίμνι, ενώ μετά αντιμετωπίζουμε την φορμαρισμένη Δόξα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, πριν κλείσει ο κύκλος των τεσσάρων και πάλι εκτός έδρας με την Αλκή. Δηλαδή αν υπολογίσουμε και το παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, συνολικά σε πέντε παιγνίδια, τα τέσσερα είναι εκτός έδρας! Μέχρι σήμερα η ομάδα μας έχει έξι νίκες σε ισάριθμα παιγνίδια μακριά από το Αντώνης Παπαδόπουλος, κάτι που δείχνει ότι δεν επηρεαζόμαστε από τις έδρες. Τέσσερις νίκες στα επόμενα τέσσερα παιγνίδια, θα δώσουν μία φοβερή δυναμική στην Ανόρθωση πριν τα δύο ντέρμπι με Απόλλωνα και Ομόνοια.

Πρέπει όμως να βλέπουμε το κάθε παιγνίδι ξεχωριστά, και πάμε το Σάββατο στην Πάφο για το πρώτο τρίποντο. Μία σοβαρή Ανόρθωση δεν έχει να φοβάται τίποτε, για αυτό και οι ποδοσφαιριστές μας όσο πιο γρήγορα ξεχάσουν το παιγνίδι τόσο το καλύτερο, για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως στο Παφιακό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ