Επιστρέφει ο Αδάμος

Το καλοκαίρι του 2010, στον επαναληπτικό με την ΤσεΣεΚα Μόσχας, ο Γκιγιέρμε Όγιος έδινε εντολή στον Αδάμο Χ”Γεωργίου να περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Η τεχνική, αλλά πολύ περισσότερο ο τσαμπουκάς του νεαρού, εξέπληξαν και εντυπωσίασαν το κοινό της Μεγάλης Κυρίας, που πίστεψε πως ένα αστέρι γεννιέται.

Ο προπονητής έκρινε ότι ο νεαρός είχε μεν ταλέντο, ωστόσο του έλειπε η ποδοσφαιρική παιδεία. Ήθελε να δουλέψει μαζί του, αλλά τον πρόλαβαν το UEFA Pro και η απόλυση. Στο… χάος που ακολούθησε, ο νεαρός ουσιαστικά έμεινε στο περιθώριο, μέχρι την έναρξη της φετινής περιόδου, οπότε και η Αναγέννηση Δερύνειας ζήτησε να τον δοκιμάσει. Ο Χ”Γεωργίου έπεισε τον συνονόματο του προπονητή Αδάμο Αδάμου, και πήγε με υποσχετική ενός έτους στο ακριτικό χωριό.

Φαίνεται ότι οι εμφανίσεις του είναι πειστικές και ο Ρόνι Λεύι προσανατολίζεται να επαναφέρει – αν όλα πάνε καλά – με τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14 τον Αδάμο στην Ανόρθωση. Στο χέρι του εικοσάχρονου αριστερού εξτρέμ θα είναι, να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να καθιερωθεί στην ομάδα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ