Δώστε μας το τζαι κανεί

Αχώνευτοι! Επαίξαν την μάππα της ζωής τους οι πίθηκοι σαμπώς τζαι εννα επκιάναν κύπελλο. Επιάσετε τζαι σείς ότι επιάσαν οι λαστιχάριες την προηγούμενη στράτα. Τάχα; Εννα επκιάνατε 3 πόντους τζαι θα επιέννατε που το -20 στο -17; Όξα παίζει τίποτε ΑΛΛΟ; (Χ’λιασή ξέρεις τίποτε;). Στ’ανάθθεμαν! 2η κατηγορία, ολάν τζαι τρίτη τζαι αγροτικό τζαι πέρκει κλείσετε. Βρωμισμένες ομάδες – γλύφτες της Λευκωσίας.

Τζαι καλά ρε γαούρκα, ξέρετε 2 πράματα που μάππα παίζετε μισό, εν έσιετε υπόθεση γενικά τζαι σώνει τζαι καλά πρέπει να σπάσετε τα πόθκια του Λαβόρδε; Που να πάτε ούλλοι στ’αναθεμαν. Πιέννετε τζιαμέ στη Πέγεια να συνάξετε πανάνες τζαι αφήστε την μάππα σε τζείνους που καταλάβουν. Έννεν τυχαίο που οι Παφίτες υποστηρίζουν άλλες ομάδες τζαι ελάχιστοι τα παναϊρκα των διαπλεκόμενων συμφερόντων. Όπως τζαι να έσιει το θέμα εν απλό. Είμαστε ΤΡΑΙΝΟ με σπασμένα φρένα τζαι σαρώνουμε τα πάντα στο πέρασμα μας.

Ακόμα ένα τριποντάκι στο ρελαντί, παραμένουμε κορυφή τζαι… πετούμε για τα χωρκά τα δικά μας την άλλη φτομάδα. Imish εκτός έδρας. Εν εντός έδρας ρε γαδάροι. Παίζουμε στην ελεύθερη Αμμόχωστο κόντρα στα πιονάκια των λαστιχάριων τζαι η νίκη εν μονόδρομος.

Θα επανέλθουμε εντός της βδομάδας για περαιτέρω… Μέχρι τότε, βάρτε τα χοντρά σας τα ρούχα, τυλίξετε καλά την Ανορθωσιάτικη σιάρπα στο λαιμό σας τζαι απολαύστε το κρύο της κορυφής τζαι αφήστε τους άλλους να μας θωρούν που απόσταση!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ……

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ