Δεν χάνουμε (αν δεν δεχτούμε πάνω από 2 γκολ)

Είναι γεγονός ότι οι επιθετικές αρετές που βγάζει φέτος το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι στο γήπεδο, είναι κάτι που έχουμε να δούμε αρκετά χρόνια από την Ανόρθωση. Επιθετικά, πετάμε φωτιές και οι αριθμοί έρχονται να το επιβεβαιώσουν και με το παραπάνω. Σε σύνολο 14 αγώνων στο πρωτάθλημα, η ομάδα έχει σκοράρει 32 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 7, έχοντας την καλύτερη επίθεση ττου πρωταθλήματος αλλά και την καλύτερη άμυνα μαζί με τον ΑΠΟΕΛ.

Στατιστικά, το πιο πάνω μεταφράζεται σε μέσο όρο 2,28 γκολ ανά παιχνίδι, κάτι που θα ζήλευαν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Μια επίδοση που ξεπερνάει κατά πολύ τις αντίστοιχες επιδόσεις του πρόσφατου παρελθόντος όπου την περίοδο 2011-2012 είχαμε μόλις 17 γκολ υπερ και 7 κατά και την περίοδο 2010-2011, 22 γκολ υπέρ και 18 γκολ κατά.

Πλέον, οι επιθετικοί της Κυρίας έχουν μετατραπεί στο φόβο και τρόμο των αντίπαλων αμυντικών, ενώ το γεγονός ότι η ομάδα σκοράρει ακόμα και στη χειρότερη της μέρα λέει πολλά. Αξιοσημείωτο επίσης και το γεγονός ότι από τους 14 αγώνες που έχουμε δώσει μέχρι τώρα μόνο στους 5 πετύχαμε ένα μόνο γκολ και πιο συγκεκριμένα στα παιχνίδια με ΕΝΠ (1-1), Σαλαμίνα (1-0), Αγία Νάπα (0-1), ΑΕΛ (1-1) και ΑΠΟΕΛ (0-1) .

Με τέτοιες επιδόσεις κύριοι, πάρτε το χαμπάρι πως δεν μπορείτε να μας κερδίσετε. Δε μπορείτε να μας στερήσετε φέτος το τρόπαιο, το οποίο αν και νωρίς, αρχίζει να κατηφορίζει προς το “Αντώνης Παπαδόπουλος” και από κει στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο!

 

…ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ!!!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ