Βατερλό χωρίς Γάλλους γίνεται; Γίνεται!

Μπορεί το Γαλλικό δίδυμο της ομάδας να περιορίστηκε στο να στείλει τις ευχές του από την πατρίδα του, εντούτοις το γαλαζοκίτρινο Βατερλό δεν αποφεύχθηκε με δράστες (κυρίως) δύο Ισραηλινούς.

Ο Ρόνι Λεβί πρωτοτύπησε, ρίσκαρε και δικαιώθηκε παίρνοντας την ταυτότητα του Ιβάν και το πολυπόθητο τρίποντο στο σπίτι του. Παρατάσσοντας την ομάδα με συγκεκριμένο πλάνο και με ότι καλύτερο περιέχει το οπλοστάσιό του από την μέση και μπροστά, θέλησε ευθύς εξ αρχής να χτυπήσει την ευάλωτη γαλαζοκίτρινη άμυνα και την σχετικά “βαρετή ” μεσαία γραμμή. Το αποτέλεσμα ήταν ανάλογο με αυτό των προηγούμενων ντέρμπι, με την ομάδα να σκοράρει νωρίς και στην συνέχεια να παίζει το γνωστό ποδόσφαιρο διαχείρισης του αποτελέσματος.

Εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, ένας άλλος Ισραηλινός που ήρθε με μεγάλες περγαμηνές, φρόντισε να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο αφού τα έκανε όλα εκτός από το να σκοράρει και αυτό λόγω των αντανακλαστικών του Πάρντο.  Όπως επισημάνθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Anorthosis24, ο εκρηκτικός ακραίος επιθετικός μπορεί να μην κατάφερε να δώσει το τρίποντο με την ΑΕΛ, αλλά έδειξε πως ήταν θέμα χρόνου να ρεφάρει. Κερδίζοντας πλειάδα εναέριων μονομαχιών από πιο ψηλούς και πιο δυνατούς αντιπάλους, ξεκολλώντας την μπάλα από τα πόδια του μόνο με αίτηση, προσφέροντας ελκυστικές στιγμές για το κοινό με τακουνάκια, πέρασε αδιαμφισβήτητα στην λίστα των διακριθέντων, φλερτάροντας ακόμα και με τον άτυπο τίτλο του MVP.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ