Αποκαλυπτικό: Ο πραγματικός λόγος του «παιχνιδιού» με τα εισιτήρια

Ο λόγος που έγινε όλο αυτό το αλαλούμ με τα εισιτήρια από πλευράς ΑΠΟΕΛ, δεν ήταν τελικά απλά και μόνο για να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του ντέρμπι. Αντίθετα, υπήρχε ένας ακόμα πιο ύπουλος λόγος, τον οποίο σας παρουσιάζουμε, όπως ακριβώς μας το μετέφερε πηγή, η οποία ήταν στον κατάλληλο χώρο, τον κατάλληλο χρόνο.

Οι του ΑΠΟΕΛ, είναι γνωστό ότι έχουν ενοχληθεί όχι μόνο από τις αγωνιστικές επιτυχίες της φετινής Ανόρθωσης, αλλά και από το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και μεταφέρεται στον κόσμο της ομάδας μας. Θέλοντας να διασαλεύσουν λοιπόν αυτό το κλίμα, σκέφτηκαν να σπείρουν ζιζάνια, παραδειγματιζόμενοι από τις μεταξύ τους διαμάχες στο περσινό τους παιχνίδι με τη Ρεάλ. Έτσι, εφηύραν εκ του μη όντος θέμα με τα εισιτήρια και μάλιστα δεν περίμεναν απλά τις παραμονές του παιχνιδιού, αλλά το ξεκίνησαν αρκετές βδομάδες προηγουμένως, αλληλογραφώντας με την επίσημη Ανόρθωση. Πίστεψαν ότι μπορούν να φέρουν τους Ανορθωσιάτες σε αντιπαράθεση και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ των οπαδών μας, κάτι που θα μεταφερθεί και στους παίχτες μας.

Κρίνουν όμως εξ ιδίων τα αλλότρια. Εμείς δεν θα συμπεριφερθούμε με τον τρόπο που οι ίδιοι ρεζιλεύτηκαν, αλλά ούτε και η διοίκηση μας θα δώσει τα εισιτήρια σε γνωστούς και φίλους και να αερολογεί ότι διατέθηκαν μέσω διαδικτύου, κάνοντας αριθμητικές πράξεις στις αθλητικές εκπομπές εμπαίζοντας τη νοημοσύνη του κόσμου.

Όταν λέμε είμαστε μια οικογένεια, το εννοούμε! Σημασία δεν έχει ποιοι θα πάμε στο γήπεδο, ούτε καν πόσοι. Σημασία έχει, όσοι και όποιοι βρεθούν εκεί, να δώσουν τη μάχη της κερκίδας όπως μόνο εμείς ξέρουμε και να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί… ως οικογένεια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ