Ανασκόπηση ποδοσφαιριστών 2012: Γιάννης Σκοπελίτης

Λίγο μετά το φετινό ευρωπαϊκό κάζο, η διοίκηση σε μια προσπάθεια να διορθώσει τις τρύπες στο ρόστερ, φέρνει για τρίτη θητεία στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” έναν ποδοσφαιριστή που παίρνει με το καλημέρα το περιβραχιόνιο του υπαρχηγού. Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του Ελλαδίτη μέσου ήταν δεδομένη, εντούτοις η μεταγραφή του έγινε δεκτή με καχυποψία μιας και θεωρήθηκε κίνηση εντυπώσεων για να επουλωθούν οι πληγές του Ανορθωσιάτικου εγωισμού.

Λίγους μήνες μετά, ο ακούραστος μέσος απλά έκανε πράξη τα λεγόμενα του, αφού με τον ερχομό του είχε δηλώσει ότι «Ίσως κάποιοι να μην περιμένουν από μένα όσα περίμεναν στο παρελθόν, όμως υπόσχομαι να τους εκπλήξω και να τους προσφέρω κάτι περισσότερο από αυτό που περιμένουν». Από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής και μετά, ο Σκοπελίτης μετρά συνεχόμενα 90λεπτα καθιστώντας εαυτόν ένα πολύτιμο εργαλείο στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Ρόνι Λεβί.

Σε μια ομάδα με πληθώρα επιθετικών αρετών, ο 34χρονος μέσος αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που ισοσταθμίζουν την επιθετικογενή φιλοσοφία της ομάδας. Κατάθεση ψυχής στα δύο μεγάλα παιχνίδια με Απόλλωνα εκτός και Ομόνοια εντός, ενώ υπηρέτησε το κέντρο της άμυνας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό ένεκα των απουσιών Ίλιτς και Ζόρζε.

Μετά από 1184 αγωνιστικά λεπτά, ο εμβληματικός Ελλαδίτης μέσος χρεώθηκε 3 κίτρινες κάρτες και βρίσκεται στο όριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ