Ήρθε στην Κύπρο ποδοσφαιριστής για την Ανόρθωση

Αν και κάνει κρύο, η σημερινή μέρα ξεκίνησε λίγο ζεστά για το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης. Κυρίως στο μεταγραφικά ζητήματα. Διάφορες δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πορτογάλου δεξιού αμυντικού Ρούι Ντουάρτε της Ραπίντ Βουκουρεστίου και σε συζητήσεις με τον αριστερό μπακ – χαφ  Βλαντιμίρ Μπόζοβιτς της Ραπίντ Βουκουρεστίου και τον κεντρικό αμυντικό με ευχέρεια να αγωνιστεί στα αριστερά Βασίλ Μαφτέι, επίσης της Ρουμάνικης Κλούζ.

Πληροφορίες του Anorthosis24.net κάνουν λόγο για  παίκτη που βρίσκεται από χθες το πρωί στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Η σημερινή μέρα αναμένεται να φέρει εξελίξεις, ίσως και επίσημη ανακοίνωση αν και η διοίκηση κινείται με  πάσα μυστικότητα.

Όσο αφορά την φημολογία των τελευταίων ημερών για το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Ρικάρντο Λαβόρδε στην σημερινή έκδοση της Sporday Ελλάδας αναφέρεται ότι «προ ημερών είχαμε αναφέρει με αφορμή το ταξίδι του Χουάνχο Λορένθο στην Κύπρο οτι έχει ψαχτεί για τον Ρικαρντο Λαβορδε, τον 24χρονο κολομβιανό ακραίο της Ανόρθωσης που είναι φίλος του Πίνο (κολομβιανός ακραίος που δοκιμάζεται στον ΟΣΦΠ). Και κατά μια πηγή συνεχίζει να τον παρακολουθεί. Μάλιστα τότε είχαμε αναφέρει οτι η Ανόρθωση είναι μια απο τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Φετφατζίδη ωστόσο ο κυπριακός σύλλογος συζητάει μόνο με πώληση και με αρκετά χρήματα για τον Λαβόρδε. Ας τον έχουμε πάντως στα υπ’ όψιν μας, είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι.»

Μέχρι το τέλος της ημέρας θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον νεαρό Κύπριο επιθετικό του Ολυμπιακού Πίερο Σωτηρίου. Η ομάδα της Λευκωσίας ψάχνεται εναγωνίως  να πουλήσει τον παίκτη προ του φάσματος της τιμωρίας λόγω των κριτηρίων της Ουεφα και αυτό ίσως λειτουργά ευεργετικά για μας. Με βάση τις καλοκαιρινές μεταγραφές και τον τρόπο που επετεύχθησαν οι  συμφέρουσες για το σωματείο συμφωνίες (Ζόρζε, Ίλιτς, Αλέξα, Κάλβο και Ρέζεκ), πιστεύουμε ότι η διοίκηση Κάκου θα τα καταφέρει και τώρα να ενισχύσει την ομάδα με ποιοτικούς και εντός λογικών οικονομικών πλαισίων ποδοσφαιριστές.

Σε μια άλλη εξέλιξη παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο Αθηνών ο πρώην μέσος της ομάδας μας Γιώργος Μακρής, ο οποίος είχε φανεί πλεονέκτης στις συζητήσεις και αξίωνε συμβόλαιο 180000 ευρώ αντί των 120000 που του πρόσφερε η Ανόρθωση. Η περίπτωση του εξετάζεται από την Κέρκυρα, Βέροια και κάποιες ομάδες από την δεύτερη κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ