Limit Up

Κατακόρυφη αύξηση των μετοχών τους πέτυχαν απόψε οι Ρέζεκ και Ίλιτς οι οποίοι πέραν από τα γκολ που πέτυχαν, οδήγησαν εκ του ασφαλούς την ομάδα μας στη νίκη, που την φέρνει έστω προσωρινά, 6 ολόκληρους βαθμούς από τους διώκτες της.

Ο Τσέχος επιθετικός δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που ταλανιζόταν από έλλειψη αυτοπεποίθησης στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος. Ο καλύτερος επιθετικός της Ανόρθωσης στην μετά-Φρούσσο εποχή, ξεκίνησε νωρίς-νωρίς να κλείνει στόματα και να πιστώνει όσους πίστεψαν σε αυτόν, μιας και στην αρχή της χρονιάς εκτυλίχτηκε ολόκληρο σίριαλ για την παραμονή του. Έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από 8 γκολ με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ψυχωμένη του ενέργεια που επέφερε το τρίτο αποψινό γκολ. Ένας ποδοσφαιρικός τζέντλεμαν, με τεράστια αποθέματα δυνάμεων, που γνωρίζει πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει το σήμα που φέρει στο στήθος του.

Ο Σλοβένος αμυντικός πέραν από την κυριαρχία του στο εναέριο παιχνίδι, δεν έχασε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει και τις τεχνικές του αρετές με την άριστη κάλυψη της μπάλας με το σώμα του, όπως επίσης και με την δημιουργία ρηγμάτων στην αντίπαλη άμυνα με τρίπλα. Ξεκίνησε την χρονιά με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας, εντούτοις η μεταφορά του στο κέντρο της άμυνας, έφερε από το πουθενά ένα ποιοτικότατο παρτενέρ για τον Ζόρζε.

Η αγωνιστική μεταμόρφωση των 2 ποδοσφαιριστών και η αναγωγή τους σε αναντικατάστατες μονάδες της Ανορθωσιάτικης ενδεκάδας, πρέπει να πιστοποιηθεί στον προπονητή ο οποίος φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα της αγωνιστικής ετοιμότητας και της εγρήγορσης όλων ανεξαιρέτως των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ