A.O.AN – Ανόρθωση 0 -1: Η κριτική των ποδοσφαιριστών

Έβδομη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας, η οποία συνοδεύτηκε και πάλι με μια μέτρια ως κακή εμφάνιση. Το σημαντικό όμως είναι οι 3 βαθμοί και η διατήρηση μας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για άλλη μια αγωνιστική. Πως είδαμε όμως την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδας στον αγώνα με την Αγία Νάπα: Έχουμε και λέμε:

Βασική εντεκάδα:

Βαλβέρδε: Ο Γάλλος πορτιέρο σταθερός και πάλι, αν και δεν ταλαιπωρήθηκε από τον αντίπαλο ωστόσο κράτησε ανέπαφη την εστία του και σε αυτό το παιχνίδι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, και να μας δείξει ότι επιτέλους μετά από χρόνια βρήκαμε ένα τερματοφύλακα που μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του.

Ίλιτς: Λίγο πεσμένος σε σύγκριση με τις προηγούμενες του εμφανίσεις αλλά παραμένει μια αξιόλογη λύση στα μπακ της ομάδας.

Kόλιν: Σταθερός όπως πάντα, κέρβερος στα κεντρικά αμυντικά του καθήκοντα, έκανε και χθες τη δουλειά του καθαρίζοντας τις φάσεις με σχετική άνεση.

Σιέλης: Ίσως η χειρότερη του φετινή εμφάνιση. Ο Κύπριος διεθνής της ομάδας μας δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, έκανε 2-3 σημαντικά λάθη τα οποία μπορούσαν στο τέλος να στοιχίσουν στην ομάδα. Ευτυχώς, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Άντιτς: Ο Άντιτς στο παιγνίδι με την Αγία Νάπα βρέθηκε αρκετές φορές στο επιθετικό μισό του γηπέδου, πρέπει όμως να γίνει πιο ουσιαστικός στο παιγνίδι του και να αρχίσει και αυτός με την σειρά του να απειλεί από το άκρο, έτσι ώστε να αποφορτίσει την πίεση από τους πλάγιους επιθετικούς μας.

Οχαγιόν: Ο Οχαγιόν έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση και το κυριότερο είναι ότι περιόρισε στο ελάχιστο τα παιδαριώδη μαρκαρίσματα εκεί που δεν πρέπει, χωρίς να κινδυνέψει να δεχθεί κίτρινη κάρτα. Έκοψε πολλές επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων και σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι ήταν αρκετά καλός.

Σκοπελίτης: Μάρκαρε καλά, έκλεβε μπάλες, αλλά με τον Σπαντάτσιο καλά κλεισμένο, δεν υπήρχε άλλος ποδοσφαιριστής στον χώρο της μεσαίας γραμμής για να του δώσει την μπάλα και να αρχίσουμε επιθέσεις από τον άξονα.

Σπαντάτσιο: Χθες, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας κλείστηκε καλά από την αντίπαλη ομάδα και δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε σωστά. Δεν ήταν απειλητικός όπως τα προηγούμενα παιγνίδια, και τις λίγες φορές που βρέθηκε με κάθετη κίνηση στην περιοχή του αντιπάλου, οι πάσες που έγιναν είτε δεν έφθασαν σε αυτόν είτε ανακόπηκαν από αντιπάλους.

Ρονκάτο: Ήταν στο αρχικό σχήμα στη θέση του τιμωρημένου με κίτρινες Λαβόρδε. Δεν ήταν στην καλή του μέρα. Πίσω από τον καλό του εαυτό δεν κατάφερε σχεδόν καθόλου να βοηθήσει την ομάδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που αντικαταστήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Οκκά.

Ιντζάκι: Έτρεξε, πήρε πρωτοβουλίες, αλλά δεν ήταν ο απειλητικός Ιντζάκι των προηγούμενων αγώνων. Αντικαταστήθηκε από το Λαμπάν στο 87′, αλλά μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλύτερα. Περιμένουμε περισσότερα από αυτόν γιατί με υποτιθέμενη την μη επιστροφή του Κάλβο, θα είναι βασικός στο δεξί επιθετικό άκρο.

Ρέζεκ:  Δεν βρήκε τις κατάλληλες ευκαιρίες να σκοράρει . Δεν βοηθήθηκε σχεδόν καθόλου από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έτσι δεν είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ.

Αλλαγές:

Οκκάς: Χρυσή αλλαγή ο αρχηγός. Μπήκε στην θέση του Ρονκάτο στο 50ο λεπτό του αγώνα, ήταν ουσιαστικός όπως πάντα, έκανε κράτημα μπάλας και πέτυχε το νικητήριο γκολ του αγώνα που αυτό ήταν και το ζητούμενο. Είναι ένας πραγματικός αρχηγός.

Λαμπάν: Μπήκε στην θέση του Ιντζάκι στο 87′. Ένας καλός Λαμπάν πίσω από τον Σπαντάτσιο και μπροστά από το αμυντικό χαφ είναι απαραίτητος στο παιγνίδι μας για να μπορούμε να έχουμε ποδόσφαιρο κατοχής και καλό κράτημα μπάλας. Δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής έτσι δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για τον Γάλλο.

Ζούλα: Μπήκε στο 63′ στην θέση του Οχαγιόν. Δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα να βοηθήσει την ομάδα αλλά φαίνεται ότι ακόμα να βρει ρυθμό και να μπει στο κλίμα της ομάδας. Είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι αλλά πρέπει να δείξει πολύ περισσότερα για να μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ