Όταν πρωτοτύπησε ο Κρισμάρεβιτς (βίντεο)

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-11, αγωνιστικά στην τροπόσφαιρα της Ανόρθωσης ζήσαμε τα πάντα. Ευρωπαϊκές προκρίσεις με ανατροπές, προπονητής που τελικά δεν ήταν διπλωματούχος, προπονητής γλάστρα, παίκτες της σειράς να παρουσιάζονται  πως θα μας λύσουν το επιθετικό μας πρόβλημα κάτι σαν τον  Πίου το μαύρο το πιστόλι,  μεταγραφές που ανακοινώθηκαν αλλά δεν ήρθαν ποτέ. Από τις πρωταγωνιστικές βλέψεις των έξι πρώτων αγωνιστικών να κάνουμε 9 σερί μη νικηφόρα αποτελέσματα.

Τα παραπάνω λίγο πολύ και σε κάποια άλλη γωνία του πλανήτη δύναται να συμβούν, εκεί που πιστεύω πρωτοτυπήσαμε ήταν στις δηλώσεις του τότε προπονητή μας Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς μετά απο την ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό στις 05/12/2010, Ο «Κρίσμα» μη ακολουθώντας την πεπατημένη και με πρόσχημα ότι ήταν μόλις 3 βδομάδες στην ομάδα αποκάλυψε πως το κλίμα στα αποδυτήρια  ήταν κακό και έθεσε εκτός ομάδα τους Αργεντινούς  Λίσιο και Φροντίνι, επιρρίπτοντας  μάλιστα ευθύνες στον Λίσιο για την ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό.

Εν κατακλείδι σε λιγότερο από 20 μέρες ο Μπόμπαν κούνησε μαντήλι για να  τον ακολουθήσουν  αργότερα και οι Φροντίνι και Λίσιο προς Βολιβία μεριά για να ανταμώσουν εκ νέου τον Δον Γκιγιέρμε Όγιος. Αμφότεροι και οι δύο με τις εμφανίσεις του, τον καλό καιρό εκείνης της ομάδας, απέδειξαν πως μπορούσαν να σταθούν με αξιώσεις στην ομάδα. Ακόμη και σήμερα ο γραφών θεωρεί πως η αντιμετώπιση προς τον Λίσιο έπρεπε να ήταν διαφορετική καθώς μέχρι τότε ο Αργεντίνος είχε κάνει ορισμένες μαγευτικές παραστάσεις.

Πιο κάτω τα στιγμιότυπα και οι δηλώσσεις απο εκείνο το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ