Φτωχός χειμώνας στην μπουτίκ

Ο Δεκέμβριος είναι προ των πυλών και αρκετοί φίλοι και οπαδοί της ομάδας μας αναζητούν είδη ένδυσης που θα τους ζεστάνουν στο γήπεδο και όχι μόνο. Προτεραιότητα βέβαια, δίνουν στα είδη που προσφέρει το κατάστημα αναμνηστικών του Σωματείου μας. Δυστυχώς όμως, εκεί φαίνεται να επικρατεί… φτώχεια!

Ενώ εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί συμφωνία με εξειδικευμένο όμιλο του εξωτερικού, που υποτίθεται θα αναλάβει την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των καταστημάτων μας σε Λάρνακα, Λεμεσό και Σωτήρα, αλλά και του ηλεκτρονικού καταστήματος στο διαδίκτυο, εντούτοις ακόμα δεν φαίνεται να έχει γίνει οτιδήποτε. Δεν είναι λίγος ο κόσμος που εκφράζει τη δυσφορία του για τη φυσιολογική έλλειψη αποθεμάτων ακόμα και στα περσινά είδη, ενώ εύλογα αναρωτιέται κάποιος, αν η ουσιαστική λειτουργία της μπουτίκ σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε σήμερα, θα ήταν προς όφελος του Σωματείου.

Είναι σχήμα οξύμωρο, ενώ το Σωματείο διεξάγει οικονομικά διαβήματα στον κόσμο από τη μια, από την άλλη να μην εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις πηγές από τις οποίες θα μπορούσε να έχει έσοδα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ