Το πλάνο για την Αγία Νάπα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα με την Αγία Νάπα, όπου πάμε με τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Λαβόρδε και Αλέξα είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Κάλβο αδειούχος μέχρι την Δευτέρα, για να ξεκαθαρίσει και ο ίδιος το μέλλον του.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο Ρονκάτο θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Αλέξα, και μαζί με τους Ρέζεκ και Ιτζάγκι αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα στην επίθεση. Πιο πίσω από τον κεντρικό επιθετικό θα είναι ο Σπαντάτσιο, ο οποίος στα τελευταία παιγνίδια είναι πίσω σε απόδοση και ελπίζουμε πως αύριο θα δείξει τον καλό του εαυτό.

Για τις άλλες δύο θέσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν οι Σκοπελίτης, Οχαγιόν και Λαμπάν. Οι πρώτοι δύο αγωνίστηκαν σαν βασικοί στο παιγνίδι με την Σαλαμίνα, και εκτός απροόπτου αναμένεται να πάρουν θέση βασικού και σήμερα. Στην άμυνα, παίζεται μία από τις δύο θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Ο Ίλιτς θεωρείται σίγουρος, και μένει να δούμε αν θα επανέλθει ο Ζόρζε ή αν θα διατηρήσει την θέση του ο Κόλιν. Άντιτς και Σιέλης θα βρεθούν στα δύο αμυντικά άκρα, και ο Βαλβέρδε κάτω από τα δοκάρια.

Η ομάδα μας δίνει σήμερα το θεωρητικά πιο εύκολο παιγνίδι, αλλά για να το κάνουμε εύκολο και στην πράξη πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο γήπεδο. Πάμε λοιπόν για την έβδομη συνεχόμενη μας νίκη, για να εκμεταλλευτούμε και τυχόν απώλειες από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ και να βρεθούμε μόνοι μας στην κορυφή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ