Το μήνυμα του Βαλβέρδε στον κόσμο

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο για να έχουμε καλά αποτελέσματα», ήταν το μήνυμα του τερματοφύλακα της ομάδας Μάθιου Βαλβέρδε στις δηλώσεις που έκανε στο Anomedia. Ο Γάλλος πορτιέρο της ομάδας μας ανέφερε για τον κόσμο πως από την αρχή του πρωταθλήματος έρχονται κάθε εβδομάδα και περισσότεροι. «Είναι καλό να τους νιώθουμε μαζί μας και τους χρειαζόμαστε για να πετύχουμε κάτι καλό φέτος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τα αγωνιστικά, ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό να είμαστε πρώτοι γιατί μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση και την χρειαζόμαστε για να κάνουμε το καλύτερο αυτή τη χρονιά. «Γι’ αυτό πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη θέση, πρέπει να είμαστε σοβαροί κάθε εβδομάδα και να παίρνουμε τη νίκη», πρόσθεσε. «Αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν 5-6 ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί κάθε εβδομάδα», ανέφερε για την μάχη του τίτλου, ενώ τόνισε πως το επίπεδο είναι καλό, υπάρχουν καλοί παίκτες και δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. «Είναι καλό πρωτάθλημα και αν θέλουμε να κερδίζουμε πρέπει να δουλέψουμε πολύ». Για τον επερχόμενο αγώνα με την Αγία Νάπα είπε πως πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δουλέψουμε όπως κάνουμε από την αρχή. «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι την Κυριακή απέναντι στην Αγία Νάπα και αν το κάνουμε αυτό όλα θα πάνε καλά».

Όσον αφορά την δική του απόδοση, ανέφερε πως προερχόταν από αποχή και είναι χαρούμενος για το ότι αγωνίζεται ξανά. «Δουλεύω πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είμαι σίγουρος ότι η απόδοσή μου θα ανέβει, είμαι αισιόδοξος γι’ αυτό. Μέχρι στιγμής είναι εντάξει, αλλά μπορώ και καλύτερα». Τόνισε επίσης πως είναι πολύ χαρούμενος και νιώθει καλά στην ομάδα. «Δουλεύω πολύ καλά, έχω καλή εντύπωση, είμαι χαρούμενος που παίζω σε μια καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ