Τα σενάρια εντεκάδας

Λίγο – πολύ είναι αναμενόμενη η εντεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Ανόρθωση στον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό. Από την στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του Λέβι (πλην Αλέξα), οι ανοιχτές θέσεις δεν είναι και πολλές.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Βαλβέρδε, με τους Άντιτς και Σιέλη να παίρνουν θέση στα δύο αμυντικά άκρα. Ο Ίλιτς είναι ο σίγουρος για την μία θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ για την άλλη αναμένουμε την επανεμφάνιση Ζόρζε. Σκοπελίτης και Σπαντάτσιο θα πάρουν θέση στην μεσαία γραμμή, με τον Βραζιλιάνο να αγωνίζεται ως επιτελικός, ενώ για την τρίτη θέση στην μεσαία γραμμή προβάδισμα έχει ο Οχαγιόν, λόγω και του τραυματισμού του Βινσέντ Λαμπάν.

Στην επίθεση τώρα, ο Λαβόρδε σίγουρα θα πάρει την θέση στο αριστερό άκρο, με τον Ρέζεκ να είναι το φαβορί για την θέση στην κορυφή της επίθεσης. Για την θέση που απομένει, αναμένεται να γίνει «σφαγή», με τους Ιτζάγκι, Κάλβο, Ρονκάτο και Οκκά να είναι οι επιλογές.

Μπορεί την τελευταία στιγμή ο Λέβι να μας εκπλήξει, αλλά θεωρητικά η εντεκάδα που σας αναφέραμε είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ