Τα περσινά παιχνίδια με ΑΕΚ (βίντεο)

Την πρώτη του ήττα σαν προπονητής της ομάδας μας δέχθηκε ο Ρόνι Λεύι στο περσινό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η ομάδα μας, πολύ κατώτερη των περιστάσεων, με τα γνωστά περσινά προβλήματα δέχθηκε την ήττα από την ΑΕΚ με 0-1. Δυστυχώς, παρά την μέτρια εμφάνιση, το ρεσιτάλ διαιτησίας καθόρισε αποτέλεσμα με καθαρές φάσεις που δεν σφυρίχτηκαν, ή σφυρίχτηκαν λάθος.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για τέρμα, με την ομάδα μας να έχει τις προϋποθέσεις, αλλά όχι την τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με περισσότερο πάθος, αλλά γρήγορα δεχτήκαμε το τέρμα όταν προσπαθήσαμε να βγούμε σε γρήγορη αντεπίθεση. Αμέσως μετά κερδίσαμε πέναλτι, αλλά ο μοιραίος του αγώνα, Ρέζεκ, αστόχησε από τα 11 βήματα και έτσι χάσαμε την ευκαιρία για να επανέλθουμε αμέσως στην διεκδίκηση της νίκης. Στην συνέχεια δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και για αυτό τον λόγο δεν καταφέραμε να βάλουμε την μπάλα στα δίκτυα στις ευκαιρίες που βρήκαμε, ενώ πολλές από τις επικίνδυνες επιθέσεις μας πετάξαμε εμείς οι ίδιοι στον κάλαθο των αχρήστων.

Το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στην 24η αγωνιστική στο παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΖ, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1.  Ισοζυγισμένο το παιγνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις με το τελικό αποτέλεσμα να διαμοφτώνεται μόλις στο 34ο λεπτό με την ισοφάριση της ΑΕΚ με γκολ του Κυπριανού. Το σκορ του αγώνα άνοιξε η ομάδα μας με γκολ του Κρικβέλια στο 3ο λεπτό του αγώνα. Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ