Τέρμα τα… αστεία για τις κοπέλες μας

Μετά από 3 αγώνες πρωταθλήματος που κέρδισαν στο ρελαντί, συμπεριλαμβανομένου και αυτού με την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΛ, οι κοπέλες μας καλούνται αύριο να φορέσουν το ευρωπαϊκό τους….ταγιέρ!

Για τον 2ο προκριματικό γύρο του Challenge Cup, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 20:00 της Τρίτης, την Doprastav Μπρατισλάβας στο Θεμιστόκλειο.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και η ευρωπαϊκή μας παράδοση κακή (δεν κερδίσαμε ούτε σετ τα τελευταία 2 χρόνια), αλλά φέτος τα πράγματα είναι κάπως πιο αισιόδοξα. Η ομάδα μας είναι στημένη από πέρσι, ο αντίπαλος μας δεν μπορεί να θεωρηθεί φόβητρο και οι ρυθμοί προετοιμασίας της ομάδας δεν διαφέρουν σε τίποτε από μεγαλύτερους συλλόγους. Αν προσθέσουμε το πάθος των πετοσφαιριστριών μας και την πίστη για διάκριση, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τον αγώνα. Ειδικότερα, αν λάβουμε υπόψιν και το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε σε κυπριακό έδαφος και μπορούμε να έχουμε την βοήθεια του κόσμου της ομάδας. Φυσικά, το Θεμιστόκλειο δεν είναι ούτε η φυσική (Αμμόχωστος), αλλά ούτε η προσωρινή (Λευκωσία) έδρα μας, αλλά οι απανταχού Βαρωσιώτες, ξέρουν να κάνουν την Ανόρθωση να νιώθει παντού σαν στο σπίτι της!

Καθήκον μας, να βρεθούμε αύριο το βράδυ δίπλα στις κοπέλες και να τις ωθήσουμε στην επιτυχία. Για όσους δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, το παιχνίδι θα μεταδοθεί και ζωντανά από την ιστοσελίδα μας www.anorthosis24.net/live

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ