Σφιγγούμαστεν

Εν αλήθκεια ότι τες τελευταίες εφτομάες παίζουμεν με τη φωθκιάν. Με τη Σαλαμίναν εχρειαστήκαμεν πέναλτυ για να δέρουμεν τζαι εχτές εσύραμεν μέσα ό,τι επιθετικόν είχαμεν για να σκοράρουμεν. Τούτα εν μέστο παιχνίδιν όμως εναίν; Δαμέ η Chelsea έπιαεν Champions League πέρσι χωρίς να παίζει μάππαν.

Εν λέω ότι είμαστεν Chelsea τζαι ούτε θέλω να παίζουμεν το αντιποδόσφαιρο που έπαιζεν πέρσι η ομάδα του Λόντον. Που τη στιγμή που η ομάδα συνάει τα τρίποντα όμως, εν χρειάζεται να πολλομουρμουρούμεν. Εξάλλου εχτές είχαμεν τζαι τρεις βασικές απουσίες, εκ των οποίων η μία ήταν του Λαβόρδε. Τζαι ούλλοι ξέρουμεν τη διαφοράν άμαν εν μέσα ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη βραχονησίδαν. Τα βασικά μας πρόβλήματα στο Παραλίμνι ήταν η αργή ανάπτυξη τζαι η κακή κυκλοφορία. Ενδεχομένως η χρησιμοποίηση του Λαμπάν αντί του Οχαγιόν να εβελτίωνε τζαι τους δκυο τομείς, καθώς τζαι πιο γλήορος ένι που τον Ισραηλινόν τζαι πιο δημιουργικός.

Ο MVP

Που τους παίκτες μας εν μπορώ να πω ότι εξεχώρισεν κάποιος. Μεν σας πω ότι ενδεχομένως ο καλύτερος να ήταν ο Βαλβέρντ (ή Βαλβερδέ, πάντως σίουρα όι Βαλβέρδε τζείνος εν άλλος), ο οποίος ήταν εκεί όταν τον εχρειαστήκαμεν. Πολλά καλύτερος που ούλλους τους παίκτες μας ήταν ο κόσμος. Τζαι τούτον ήταν το πιο ενθαρρυντικό που την εκδρομή στο Παραλίμνι. Ειδικά στο δεύτερον ημίχρονον, τζαμέ που ο χρόνος επίεζεν τζαι η ομάδα έδειχνεν να μεν βρίσκει διαδρόμους για τα καρέ της Αγιάνναπας, η ανατολική του σταδίου επουμπούριζεν. Τζαι ούτε μουρμούραν άκουες, ούτε «κάτσετε να θωρούμεν», ούτε «κατεβάστε τες σημαίες». Ο στόχος ήταν ένας: να κουντήσουμεν τον Φοίνικα να το ράψει τζ’ έραψεν το. Τζαι σε τούτον εβάλαμεν τζ’ εμείς τα λαρύγγια μας.

Επόμενο ματς με την Άχνα στο ΠΑΠ, Δευτερκάτικα. Επειδή έτσι θέλουν η ΚΟΠριά τζαι η αποLTV. Να δείχνουν ένα ματς Δευτέρα, να πιάνουν το κατιτίς τους.

ΥΓ.1: Χατζηλιασή, 25 τζαι πόψε.

ΥΓ.2: Αύριο (13/11/2012) τζαι την Πέμπτη (15/11/2012) οι πετοσφαιρικές μας ομάδες δίνουν αγώνες για τες ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο «Θεμιστόκλειο». Περιττό να πούμεν ότι η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη. Είδαμεν τζαι με τους Κροάτες ήντα διαφορά μπορούμε να κάμουμεν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ