Συγχαρητήρια Ανόρθωσης σε όλους

Μοίρασε συγχαρητήρια η επίσημη Ανόρθωση για τη μεγάλη επιτυχία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, να καταφέρει από την περίοδο 2014 – 2015 να έχει πέντε εκπροσώπους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις δύο να αγωνίζονται στο Champions League. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Κυπριακό Ποδόσφαιρο δικαιούται να θεωρεί τη χθεσινή ημέρα ως ιστορική. Μέσα από τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα του Europa League, ήρθε και η μαθηματική επιβεβαίωση ότι από την περίοδο 2014-2015 η χώρα μας θα έχει πέντε εκπροσώπους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Champions League και Europa League.

Αυτή η επιτυχία ανήκει σε όλες τις ομάδες οι οποίες συνείσφεραν την τελευταία 5ετία με τις επιτυχίες τους στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια επίσης στην ΚΟΠ αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες που μπορεί να μην συμμετείχαν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά βοήθησαν στο να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αυτή η επιτυχία πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό και για τις επόμενες χρονιές για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτό το κεκτημένο το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα το ποδόσφαιρο μας, τόσο στην ανταγωνιστικότητα στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στον οικονομικό τομέα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ