Συγχαίρει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει όλα τα τμήματα του σωματείου μας για τις νίκες που πέτυχαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ στέκεται και στην ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι την Κυριακή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει όλα τα τμήματα του Σωματείου μας, όπου το τριήμερο που μας πέρασε νίκησαν όποιον βρήκαν μπροστά τους. Ξεκινώντας χρονικά από την ποδοσφαιρική μας ομάδα η οποία πήρε μια αγχωτική μεν νίκη αλλά πολύτιμη για την συνέχεια. Την σκυτάλη πήρε η πετόσφαιρα όπου την αρχή έκανε το ανδρικό τμήμα την Δευτέρα και συνεχίστηκε με τον ψεσινό υγιεινό περίπατο των κοριτσιών μας στη Λεμεσό σε ένα υποτιθέμενο «ντέρπι».  

Ένα σημείο στο οποίο θα θέλαμε να σταθούμε είναι το κλίμα που επικράτησε στο Βαρωσιώτικο ντέρπι. Εμείς κάναμε την αρχή με μια χορογραφία όπου απέδειξε πως η κατεχόμενη μας πόλη πρέπει να ενώνει όλους τους Αμμοχωστιανούς  κρατώντας έτσι την φλόγα της Επιστροφής αναμμένη. Ανάλογη συνέχεια δόθηκε απ’ όσους παρευρέθηκαν στο ΠΑΠ όπου δεν ακούστηκε το παραμικρό άσχετο αλλά κύλησε στους ρυθμούς που επιθυμούσαμε εξαρχής. Μπράβο σε όλους και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια.

Δεν σταματάμε, βάζουμε τα κεφάλια μέσα και συνεχίζουμε ότι αρχίσαμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος αλλά στο χέρι μας είναι να τον κάνουμε του Φοίνικα πιο εύκολο. Στήριξη στην ομάδα και στον Παν.Συ.Φι και με συνολική προσπάθεια θα πετύχουμε αυτό που όλοι φοβούνται και τρέμουν μόνο στην ιδέα. Την Κυριακή ταξιδεύουμε στην Ελ.Αμμόχωστο για τον αγώνα με τον ΑΟΑΝ και η παρουσία μας πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Ενενήντα λεπτά φωνή ακολουθώντας τις οδηγίες των οργανωτών με μοναδικό σκοπό την νίκη. Στις δικές μας περιοχές υπάρχουμε μόνο εμείς και επιβάλλεται να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια που μας αναλογούν.  Από σήμερα αρχίζει η προπώληση, όπου εισιτήρια θα υπάρχουν και στα οικήματα μας, και καλούμε τα μέλη μας να τα προμηθευτούν εγκαίρως. Για αυτοκινητοπομπές την μέρα του αγώνα θα ενημερωθείτε από τα κλιμάκια σας.

Βαρωσιώτικο ντέρπι και στην Πετόσφαιρα

Μετά το ποδόσφαιρο σειρά παίρνει η πετόσφαιρα για τον αγώνα με τους συμπολίτες. Την Παρασκευή λοιπόν 09-11-2012 η ώρα 20:00 καλούμαστε όλοι  να δώσουμε βροντερά το παρών μας στο «Θεμιστόκλειο» για να βοηθήσουμε την ομάδα για την τέταρτη της συνεχόμενη νίκη.  

Υ.Γ. Καλούμε τον κόσμο να σταματήσει να αγοράζει συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία φέρει για ονομασία λέξη αντίθετη με το ψέμα. Με τον Α ή το Β τρόπο προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα της ομάδας μας. Ας τους πλήξουμε πρώτοι εμείς. Εμείς έχουμε την δύναμη, αυτοί απλά ένα στυλό. Αν μην αρέσει σε κάποιους ότι η Ανόρθωση βρίσκεται στην κορυφή ας ασχοληθούν με άλλες διοργανώσεις. Δεν θα κρίνουν αυτοί αν οι ποδοσφαιριστές μας έχουν το τρόπο να κερδίζουν πέναλτι. Συσπειρωθείτε όλοι μαζί μια γροθιά,  να τους δείξουμε τι πάει να πει ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΒΑΡΩΣΙ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. Αυτό που φοβούνται θα το πάθουν.  

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ – ΜΑΧΗΤΕC 94

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ