«Συγγνώμη» μισό… ψέμα ο Άθως

Από τις συχνότητες του ΣούπερΣπορ απολογήθηκε ο Άθως Χρυσοστόμου για τη γλώσσα πεζοδρομίου που χρησιμοποίησε εναντίον της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι:

«Από το πρώτο λεπτό ο κόσμος με έβριζε. Όταν τελείωσε ο αγώνας έστρεψα το κεφάλι προς την κερκίδα είπα κάτι, όμως ορκίζομαι ότι δεν είδα ότι ήταν άτομα του συμβουλίου της Ανόρθωσης. Δεν τους είδα καν ότι ήταν στην  κερκίδα. Θα ήταν ντροπή για μένα να πω κάτι για τον κ. Κάκο. Απολογούμαι δημόσια στον κ. Κάκο. 2-3 χιλιάδες, με έβριζαν από το ζέσταμα. Υπάρχουν και όρια και σίγουρα θα αντιδράσεις. Δεν είναι σωστό όμως. Η ομάδα που παίζω θέλω να κερδίζει. Για μένα θεωρείται λήξαν. Δεν έχω πρόβλημα με τους διοικούντες της Ανόρθωσης. Με κάποιους πίνουμε μαζί καφέ τα πρωινά. Αν τους έβλεπα δεν θα έλεγα τίποτα.»

Πέραν από το ψέμα ότι ο κόσμος δήθεν τον έβριζε από το ζέσταμα – λες και άλλη δουλειά δεν είχαμε, να ασχολούμαστε με τον Άθω – ο τερματοφύλακας της Αγίας Νάπας έδειξε πόσο μικρός είναι. Θεωρεί ότι θα ήταν εντάξει να έβριζε τους διοικούντες, την Κυρία και την ομάδα… φτάνει να μην τον έβλεπαν. Αρκετά όμως μαζί του… και πολύ ασχοληθήκαμε! Το ξέρει κι αυτός ότι θα’ ρθει στο ‘Αντώνης Παπαδόπουλος’ τον δεύτερο γύρο.. Τα λέμε.. “μάγκα”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ