Στόχος το 13άρι του 2000!

Η ομάδα μας ήδη τρέχει ένα σερί έξι διαδοχικών νικών το οποίο θέλει και πρέπει να διευρύνει. Με την ευκαιρία του σερί αυτού το anorthosis24.net επιχειρεί μια ανασκόπηση των νικηφόρων σερί της τελευταίας 20ετίας. Το ρεκόρ μας είναι την περίοδο 1999-2000 οπότε και κατακτήσαμε τον τίτλο πετυχαίνοντας 13 σερί νίκες. Όπως θα αντιληφθείτε πιο κάτω, τα νικηφόρα σερί  αποτελούν την βάση για πρωταγωνιστική πορεία.

Mε * οι χρονιές που στεφθήκαμε πρωταθλητές.

2011-12: Με έξι σερί νίκες που πετύχαμε από τα τέλη του α’ γύρου μέχρι τις αρχές του β’ γύρου,  η ομάδα μας κάλυψε την διαφορά που την χώριζε από τους υπόλοιπους και ανέβηκε στην κορυφή, στην οποία όμως δεν κατάφερε να διατηρηθεί για πάνω από μια βδομάδα.

2010-11: Τρεις νίκες σερί για τρεις φορές το επίτευγμα μας αυτή την χρονιά. Το ένα το πραγματοποίησε ο Δον Γκιγιέρμε και τα άλλα δύο ο Στόιλοφ. Αυτή την χρονιά αλήστου μνήμης είναι το αρνητικό σερί των 9 ματς δίχως νίκη.

2009-10: Πέντε σερί νίκες το μέγιστο αυτή της χρονιάς. Το σερί πραγματοποιήθηκε από την 13η μέχρι την 17η αγωνιστική και σταμάτησε στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Προπονητής που πραγματοποίησε το σερί ο Σέρβος Σλάβο Μούσλιν

2008-09: Όχι ένα αλλά τρία σερί των πέντε συνεχόμενων νικών πετύχαμε την τελευταία χρονιά του Κετσπάγια. Δύο φορές τα σερί μας σταμάτησαν πάνω στην ομάδα της Α.Ε.Π  και μια πάνω στο ΑΠΟΕΛ.

*2007-08: Πέντε σερί νίκες, από την 22η μέχρι την 26η αγωνιστική πέτυχε αυτή την χρονιά η ομάδα μας, η οποία στέφθηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια όντας αήττητη.

2006-07: Πέντε σερί νίκες και αυτή την χρονιά για την ομάδα, στο ίδιο περίπου διάστημα με την προηγούμενη, από την 13η μέχρι την 17η αγωνιστική. Το σερί σταμάτησε με εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια.

2005-06: Μέγιστος αριθμός συνεχόμενων νικών οι  5 από την 14η μέχρι την 18η οι οποίες κάλλιστα θα γινόταν και 6 και 7 αν ο διαιτητής  Δημητρίου δεν έδινε πέναλτι φάντασμα στην Ομόνοια στο 90ό λεπτό βοηθώντας έτσι να ισοφαρίσει το παιχνίδι και να θέσει τέλος στην αντεπίθεση διαρκείας.

*2004-05: Τρία σερί των τεσσάρων νικών έτρεξε η ομάδα μας εκ των οποίων μέτρησαν μόνο τα δύο αφού το τρίτο σταμάτησε στο διακοπέν παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

2003-04:  Κουαρτέτο συνεχόμενων νικών κατάφερε να πετύχει η ομάδα μας μεταξύ της 16ης και 19ης αγωνιστικής. Το νικηφόρο σερί σταμάτησε κόντρα στην Ομόνοια

2002-03: Στις έξι νίκες έφτασε το σερί το οποίο πραγματοποιήθηκε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη την 15η αγωνιστική και σταμάτησε την 21η αγωνιστική κόντρα στην Ομόνοια.

2001-02: Με μια πεντάδα νίκες τελειώσαμε το πρωτάθλημα. Στην ουσία το σερί αυτό μας εξασφάλισε την ευρωπαϊκή μας έξοδο και διατηρήσαμε τις πιθανότητες μας για κατάκτηση του τίτλου μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

2000-01: Πέντε σερί νίκες από την 7η μέχρι την 11η αγωνιστική οι οποίες μας έδωσαν αέρα 7 πόντων επί της Ομόνοιας. Το σερί σταμάτησε την 12η αγωνιστική στο διακοπέν ματς με την Ομόνοια στο «Παπ», ματς το οποίο στην ουσία σήμανε την πτώση της αυτοκρατορίας μας.

*1999-00: Όχι πέντε, όχι έξι  αλλά δεκατρείς σερί νίκες πέτυχε η Ανόρθωση ετούτη την χρονιά. Η αρμάδα του Μιτόσεβιτς εξήλθε ισόπαλη εντός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική και από τότε μέχρι την 21η αγωνιστική συνέχιζε με νίκες. Το σερί διέκοψε ο Ολυμπιακός

*1998-99: Με το σερί των έξι νικών στο τέλος που ήταν και το μεγαλύτερο που πραγματοποίησε για την χρονιά, η ομάδα μας διατηρήθηκε στην κορυφή και στέφθηκε πρωταθλήτρια για τρίτη σερί χρονιά.

*1997-98: Έντεκα σερί νίκες, από την ήττα με την Ομόνοια στο α’γύρο μέχρι το επικό 2-2 στο Μακάριο η ομάδα μας πέτυχε 11 σερί νίκες που της έδωσαν το δικαίωμα να βολεύεται και με ισοπαλία κόντρα στους πράσινους.

*1996-97: Ο κακός δαίμονας της τότε εποχής, Απόλλωνας, σταμάτησε την 11η αγωνιστική  το νικηφόρο σερί των έξι νικών που έχτιζε η ομάδα μας.

1995-96: Ξεκινώντας το πρωτάθλημα με μια ήττα και μια ισοπαλία η ομάδα μας δεν είχε άλλη επιλογή από το να πετύχει συνεχόμενες νίκες για να μπει ξανά στο κυνήγι του τίτλου, έτσι πέτυχε τέσσερις σερί νίκες προτού να εξέλθει ισόπαλη δίχως τέρματα με την Άχνα για την έβδομη αγωνιστική.

*1994-95: Τις κακές εντυπώσεις της  εκτός έδρας ήττα στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι,  διασκέδασε με ένα σερί πέντε νικών η ομάδα μας το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο που πραγματοποίησε την σωτήρια αυτή περίοδο.

1993-94: Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ την έκτη αγωνιστική, αποτέλεσε την αφετηρία των επτά διαδοχικών νικών που πετύχαμε υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Μουσκάλλη.

1992-93: Οι τρεις σερί νίκες που πραγματοποιήθηκαν την χρονιά αυτή δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ομάδα μας κάθε άλλο παρά πρωταγωνιστική πορεία είχε την συγκεκριμένη περίοδο.

1991-92: Το σερί  των εφτά νικών που  πέτυχε η ομάδα μας στο τέλος του α’γύρου  της έδωσε την ευκαιρία να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Οι νίκες σταμάτησαν επί του ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία όπου γνωρίσαμε την ήττα με 2-1.

1990-91: Οι τέσσερις σερί νίκες που πετύχαμε πριν το ντέρμπι τίτλου με τον Απόλλωνα στο Τσιρείο την 20ή αγωνιστική ήταν η καλύτερη μας επίδοση την χρονιά αυτή όπου χάσαμε στις λεπτομέρειες τον τίτλο από τον Απόλλωνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ