Στα επόμενα 7 παιγνίδια μας, τα 5 είναι εκτός έδρας!

Καθοριστικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος, θα είναι τα επόμενα παιγνίδια της ομάδας μας. Η Ανόρθωση καλείται να διατηρήσει την δυναμική της, να κερδίζει τις θεωρητικά πιο μικρές ομάδες, και να συνεχίσει νικηφόρα και στα ντέρμπι που έρχονται. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο, και πιο δύσκολο το κάνει το γεγονός ότι από τα επόμενα επτά παιγνίδια της ομάδας μας, τα πέντε θα τα δώσουμε εκτός έδρας!

Αναλυτικά, η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Αγία Νάπα στο Τάσος Μάρκου, και στην συνέχεια τον Εθνικό στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ακολουθούν τα τρία σερί ντέρμπι, με ΑΕΚ στο ΓΣΖ, ΑΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Με την έναρξη του δεύτερου γύρου, αντιμετωπίζουμε ΑΕΠ στο Παφιακό και Παραλίμνι στο Τάσος Μάρκου. Δηλαδή, θα δώσουμε τρία συνεχόμενα παιγνίδια εκτός έδρας.

Τα επτά αυτά παιγνίδια θα είναι καθοριστικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί θα φύγουν αρκετά εκτός έδρας παιγνίδια από το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ θα μετρήσουμε δυνάμεις σε συνεχόμενα παιγνίδια με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν του πρωτάθλημα. Πέρσι, τα πηγαίναμε καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός, ενώ φέτος σε τρία παιγνίδια που δώσαμε εκτός έδρας, έχουμε πετύχει τρεις νίκες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ