Σε πρώτο πλάνο στο Ισραήλ το Ανόρθωσις – ΑΕΚ

Στην Κύπρο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Ισραηλίτης δημοσιογράφος  Amir Peleg, ο οποίος ήρθε στο νησί μας για να κάνει ρεπορτάζ για τους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Στον δημοσιογράφο μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας Ρόνι Λέβι, καθώς και οι ποδοσφαιριστές μας Μπαράκ Ιτζάγκι και Μόσες Οχαγιόν. Θέμα στο Ισραήλ είναι και η επερχόμενη μονομαχία  Ανόρθωσις – ΑΕΚ, αφού στους πάγκους των δύο ομάδων βρίσκονται δύο Ισραηλίτες προπονητές. Ρόνι Λέβι για την ομάδα μας και Ραν Μπεν Σιμόν για την ΑΕΚ.

«Οι δύο ομάδες κάνουν μια θαυμάσια πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Ραν και εγώ αποδείξαμε στο παρελθόν ότι ξέρουμε τι κάνουμε και πιστεύω ότι το δείξαμε και εδώ. Μπορώ να πω ότι ο Μπεν Σιμόν είναι ένας από τους προπονητές που μου δίνουν πρόκληση. Νιώθουμε λίγη περηφάνια που φτάσαμε σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα δώσουμε και άλλα σημαντικά παιχνίδια στο μέλλον», ήταν οι δηλώσεις του προπονητή μας για το παιχνίδι που έρχεται.

Αναφορικά με την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, μίλησαν οι Ιτζάγκι και Οχαγιόν. «Βλέπουμε από τα τηλεοπτικά κανάλια τα όσα γίνονται και δεν είναι εύκολο για μας. Γονείς, αδέλφια και θείοι είναι όλη τη μέρα στα καταφύγια», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μπαράκ Ιτζάγκι. «Προχθές, ένας πύραυλος έπεσε στο κτίριο μου», ανέφερε με την σειρά του ο Οχαγιόν. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ