Σειρά της γατούλας να εισπράξει…

Ο στόχος μας πριν από τα τρία ντέρμπι, ήταν να κάνουμε το τρία στα τρία και να πάρουμε σημαντικό ψυχολογικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Το Σάββατο επιτύχαμε το ένα τρίτο του στόχου, ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο το δεύτερο μέρος, πριν πάμε στο ΓΣΠ να τα… πούμε με το ΑΠΟΕΛ. Σάββατο λοιπόν φιλοξενούμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος την ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσο αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται εννέα βαθμούς πίσω από την ομάδα μας, και σε περίπτωση που τους νικήσουμε, ουσιαστικά τους βγάζουμε εκτός τίτλου.

Έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα στο πως αγωνιζόμαστε, αλλά στο τέλος η ποιότητα που έχουμε μπροστά υπερτερεί των κακών διαστημάτων που παρουσιάζουμε στους αγώνες μας. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε όμως, αλλά να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Στο παιγνίδι με την ΑΕΛ αναμένουμε να δούμε μία Ανόρθωση που θα ελαχιστοποιήσει τα λάθη της και με την φονική επιθετική γραμμή που έχουμε, να πάρουμε το τρίποντο.

Η ΑΕΛ είναι μία γρήγορη και δυνατή ομάδα, αλλά με τον Ζόρζε Κόστα ως προπονητή, έχει αλλάξει η αγωνιστική της φιλοσοφία σε σχέση με την ΑΕΛ του Πάμπου. Αν η αμυντική μας γραμμή αποφύγει τα λάθη, αυτή η αλλαγή φιλοσοφία της ΑΕΛ θα ευνοήσει την ομάδα μας, καθώς αφήνει πλέον περισσότερους χώρους σε σχέση με την περσινή ΑΕΛ, κάτι που οι ποδοσφαιριστές της Μεγάλης Κυρίας ξέρουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρον. Στις επόμενες ημέρες θα πούμε πολύ περισσότερο για τον επερχόμενο αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ