Προς απογοήτευσή σας υπάρχουμε

Δεν θα μπορούσαμε να σκιαγραφήσουμε πιο εύστοχα το κλίμα στην ομάδα την δεδομένη στιγμή από  το σχετικό πανό των οργανωμένων της ομάδας. Η Ανόρθωση βρίσκεται εδώ, συσπειρωμένη και δυνατή όσο ποτέ την τελευταία πενταετία, δίνοντας αγωνιστική-με-αγωνιστική διαπιστευτήρια πρωταθλήτριας.

Αρχής γενομένης από το ρόστερ, αν και η μεσοεπιθετική γραμμή δεσπόζει λόγω των ποσοτικών και ποιοτικών επιλογών, έχει επέλθει, σε σχέση, με προηγούμενες χρονιές μια σχετική εξισορρόπηση στην δυναμικότητα των τριών γραμμών. Η εξεύρεση ενός αμυντικού δίδυμου που εμπνέει εμπιστοσύνη, ενός τερματοφύλακα που δέχεται γκολ μόνο με αίτηση και ενός αμυντικού μέσου που συνεισφέρει οργανωτικά, αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες της σημερινής μας βαθμολογικής συγκομιδής.

Όσον αφορά τον προπονητή, ο Λεβί φαίνεται ξεκάθαρα να έχει καταστρώσει τα πλάνα του από την αρχή της χρονιάς και παρόλα τα μουρμουρητά για … έλλειψη ευελιξίας στον σχηματισμό, το τρελό σερί που τρέχει η ομάδα τον δικαιώνει πανηγυρικά. Έχει καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της αγωνιστικής ετοιμότητας οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή μπαίνει στην ενδεκάδα με τρανά παραδείγματα τις αποδόσεις Ρονκάτο με Ομόνοια, Κάλβο με ΑΕΚ και Κόλιν όσο καιρό απουσίαζε ο Ζόρζε.

Διοικητικά ο πρόεδρος μπορεί να έχει αποσυρθεί από την έκθεση στα ΜΜΕ, αλλά έχει φροντίσει να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας. Η πρόσληψη του Αλέξανδρου Αλεξάνδρου έχει φέρει στην ομάδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να τα λέει ντόπρα και σταράτα, αποκρούοντας τις γραφικές δηλώσεις Χ”Λιασίδων και σια.

Τέλος,  ο Ανορθωσιάτικος κόσμος έχει επιστρέψει στα γήπεδα δυναμικά και σπρώχνει την ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία. Στις ψεσινές του δηλώσεις, ο προπονητής εξέφρασε τις ευχαριστίες του ιδίου και της υπόλοιπης ομάδας, ενώ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι μένουμε μακριά από ακρότητες και ζημιογόνες συμπεριφορές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ