Προπώληση εισιτηρίων με Αγία Νάπα

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι από αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Αγία Νάπα που θα γίνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο «Τάσος Μάρκου». Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεση τους την ανατολική εξέδρα του σταδίου (κερκίδα φιλοξενουμένων) και επιπρόσθετα το βορειοδυτικό κομμάτι της κεντρικής εξέδρας.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί για τα κανονικά στα €20, τα μαθητικά στα €10, ενώ παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο στάδιο, τα οποία θα ανοίξουν στις 15:00. Την ίδια ώρα, δηλαδή στις 15:00, θα ανοίξουν και οι εισόδοι του «Τάσος Μάρκου».

Προτρέπουμε όλο τον κόσμο να κατευθυνθεί στο γήπεδο από την πλευρά του αυτοκινητόδρομου και να σταθμεύσει στην ανατολική πλευρά του γηπέδου. Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων επίσης προτρέπουμε τον κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του προς αποφυγή ταλαιπωρίας στα ταμεία του σταδίου.

 Σημεία προπώλησης:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

 ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

 ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ», τηλ. 24634114.

 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Ανορθωσιάτες… ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ