Προπαγάνδα σε επίπεδα ψυχρού πολέμου

@Μπήκαν ακόμη τρεις πόντοι στο σακούλι και προχωράμε, πιο δυνατοί και πιο συσπειρωμένοι από ποτέ. Δεν πτοούμαστε, όσο κάρβουνο ας θέλουν ας πετάνε τα Μ.Μ.Ε, πείτε και γράψτε ότι θέλουν να διαβάσουν και ακούσουν τα αλλόθρησκα αυτάκια και ματάκια, εμάς δεν μας καίγεται καρφί έτσι μας μάθατε έτσι σας γουστάρουμε έτσι την βρίσκουμε!

@Πραγματικά αυτό που συμβαίνει στα ράδια και στις εφημερίδες δεν ξανάγινε, ο καθένας δρα αυθαίρετα και δημιουργεί περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι η Ανόρθωση είναι η πιο ευνοημένη ομάδα, βλέπετε πλησιάζουν τα ντέρμπι και πρέπει να προετοιμαστεί το κλίμα για τα χειρουργεία που θα υποστούμε.

@Προσοχή αδέρφια μην πέφτετε θύματα του ντόρου που γίνεται, αυτές τις μέρες η προπαγάνδα που βιώνουμε αγγίζει αντίστοιχες που συνέβαιναν επί ψυχρού πολέμου! Με τον ρυθμό που έχουν, η ώρα που θα έχουμε ακόμη και εμείς κρίση ταυτότητας δε θα αργήσει.

@Τον πρώην διαιτητή, νυν αναλυτή διαιτησίας, παθιασμένο αντί-Ανορθωσιάτη τον χρησιμοποιούν ως αυθεντία όποτε τους συμφέρει, φαίνεται καθαρά το πόδι του Σοούζα ανάμεσα στα πόδια του Λαβόρδε και ακόμα επιμένουν δεν υπήρξε επαφή και ήταν θέατρο! Το μόνο επιχείρημα  που δεν χρησιμοποίησαν ακόμη να μας πείσουν είναι ότι το τρίτο πόδι του Λαβόρδε είναι τόσο μακρύ που αγγίζει έδαφος  και φοράει κόκκινη κάλτσα!

@Στα του ματς, προσωπικά περίμενα μια πιο δραστήρια Ανόρθωση. Ανησυχία μου προκάλεσε το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί ενόσω προσπαθούσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και ήμασταν πολύ προβλεπτοί στις κινήσεις μας. Προσωπικά από τα πέντε εναπομείναντα ματς του πρώτου γύρου θεωρώ πιο δύσκολο αυτό με την Άχνα.

@Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του ΑΟΑΝ, φανερά οι πιο αδύναμοι στο πρωτάθλημα  αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παραπλανεί, φιλικά και εύκολα ματς δεν υπάρχουν για εμάς, άλλοι τα έχουν παλιά τους τέχνη κόσκινο, ιδίως τα φιλικά.

@Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις κίτρινες στα επόμενα δύο ματς αν θέλουμε να πάμε στα ντέρμπι με το λιγότερο δυνατόν απουσίες, Αρκετοί ποδοσφαιριστές κλειδιά βρίσκονται στις δύο κίτρινες, αριθμός επίφοβος αν αναλογιστεί κανείς τα ντέρμπι που έρχονται.

@Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Δικαστική επιτροπή της Κ.Ο.Π για την απόφαση που πήραν για τον Αλέξα, έτσι και μόνο υπήρχαν αυξημένες πιθανότητες ο Ρουμάνος να αγωνιστεί και τα τρία ντέρμπι.

Ο Καραμπινάτος, ντόμπρος και σταράτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ