Παρακαλείται η ΑΕΚ να προσέλθει για να εισπράξει…

Έφυγε ο Εθνικός, και τώρα έρχεται η ΑΕΚ. Η ομάδα μας δίνει τον πρώτο από τους τρεις σερί δύσκολους αγώνες, απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες της τετράδας, και στόχος είναι το τρία στα τρία για να αποκτήσουμε μεγάλο ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο αγώνας με την ΑΕΚ θα είναι ο πιο δύσκολος από όσους έχουμε δώσει μέχρι τώρα, αλλά τίποτα δεν μας φοβίζει. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, και πάμε στο ΓΣΖ για την πρώτη από τρεις νίκες.

Η επιστροφή Αλέξα είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς με την ηρεμία του δίνει άλλη ποιότητα στον χώρο της μεσαίας μας γραμμής. Απών θα είναι ο Λαμπάν ο οποίος πηγαίνει για εγχείρηση, και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στο ενδιάμεσο, η Ανόρθωση θα κατεβεί στο ΓΣΖ με όλα τα όπλα της στην διάθεση του Λέβι. Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό, αναμένεται να επανέλθουμε στο γνώριμο 4-2-3-1, με τον Αλέξα να παίρνει θέση δίπλα από το Σκοπελίτη, και το Σπαντάτσιο να βρίσκεται μπροστά τους. Ο Οκκάς με την εξαιρετική του εμφάνιση χθες, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί και πάλι στην εντεκάδα.

Περισσότερα για το παιγνίδι αυτό θα πούμε μέσα στην εβδομάδα, με τον κόσμο της Μεγάλης Κυρίας να βρίσκεται σε «συναγερμό» για το μεγάλο παιγνίδι, στο οποίο ετοιμάζεται να κάνει το ΓΣΖ έδρα της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ